Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crystal Metin [PL] [DEDYK]

Janu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie ma pelek w shopach nie ma ku w shopach % ulepszania sadze ze jest max 30 skoro 50 + helmow zjaral mi w drodze do +6 nie wiem co ile konia mozna robic nie napisali tego w prezentacji ogolnie jak narazie porazka totalna

xbjr.png

Opublikowano

Nie grajcie na tym gównie ! Brak połowy itemów niezbędnych do gry np ku/Instr bodzie po 200kk ;kowal pali od +1 w sklepach itemy +0 nie ma fms'ow jelonkow i kozików a antyk jest brak strzał ! jak narazie dla mnie basta ! Wbijecie max 50 lvl narazie a zanim to oganą to troche minie GM to jakies dzieci pierwszego dnia nawet reje nie umieli włączyć

rapideoUserbar.png
Opublikowano

Witam.

Może Ktoś opisać 6/7 bony ? (Czy wchodzą bony na klasy oraz w jakiej są cenie).

Dlaczego nie ma bonów w paczkach ?

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

Mnie nie działa.Szkoda, liczyłam że znajdę wreszcie coś na zimowe wieczory.Bugi pewnie dlatego, że nawtykali masę nowych wynalazków jak w tym filmie.

Gdyby ktoś zrobił priva opartego o metina 2 [tylko] i dodał pierścień TP, trochę więcej expa ,pelerynki i konia to już by się fajnie grało.

Opublikowano

Według mnie ta prezentacja delikatnie pisząc mija się z tym co gracz zastaje w grze, zero eq na start po zbroje i broń trzeba walic do npc i finito,,handlara jest podzielona na "kolce" "buty" "przedmioty specjalne" itd,, tyle że w tych przedmiotach specjalnych jest kilka pozycji w tym zwój egzorcyzmu po 5 kk i rada pustelnika 10kk dodam że pakowane po 1 sztuce! cena 6/7-bez komentarza,sztabki po 2kk wpadaja pojedynczo do plecaka więc serw już jest 100 lat za murzynami,ktos tam wbił 42 lv info na ogólnym z gratkami...*_*,ich stronka jest na darmowych hostingach,zresztą wystarczy kliknąć na opcje "ranking" "support"i wszystko jasne...ludzie którzy zrobili tego serwa po prostu nie dotrzymali krzty słowa z tego co zapowiadali co jest w pezentacji na pierwszej stronie...nie ma kunia,pierścienia teleportacji no chyba że od jakiegoś npc się dostaje nie ma mikstur,rossek ogólnie żałuje że zassałem klienta, ta prezentacja na MPC powinna zostać zamknięta żeby nie wprowadzała ludzi w błąd niech zrobia prezke z tym co gracz zastaje w grze i wtedy reklamują ten serw,kompletny nie wypał.

Opublikowano

Serwer godny uwagi nie znajdziecie takiego szybko !

Kilka uwag a wy płaczecie serwer dopiero się rozwija na pewno wszystko nie jest 100% dobrze

Ale dajcie czas HA i zobaczycie !

Za duża sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...