Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tabaka

saints

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

krew może lecieć jak sie ma problemy z krwawieniem nosa.. np.dubu dub i leci ci krew.. tak samo jest w przypadku tabaki.. mocno kichniesz i leci ci krew.. ja ostatnio mialem problemy ze mi non stop krew leciala z nosa i leki na krzepliwosc nie pomagaly to mialem wypalane żyły w nosie ;p kwasem

@top o jezu... jak sie bylo malym to sie od starszych znajomych dostawalo... ach te czasy :D

ja tam snuffalem takie 3 gwiazdkowe czarne pudelko bylo

Gawith Apricot - Morelowa

Średnia jak dla mnie, mam ją aktualnie :D

Opublikowano

powiem ci że tabakę wciągałem przez 2 miesiące w dużej ilości, nigdy po niej nie miałem problemów typu krew z nosa,kręcenie sie w głowie itp. najlepsza tabaka to Red Bull. kupisz na allegro,w kolporterze lub zwykłym sklepie z papierosami

Opublikowano

Ja wciągam. Chyba jedną z najmocniejszych - Red Bulla.

Przy większej ilosci, przez jakieś 10 minut jak po 200ml wódki.

1280314365-U1.png

Opublikowano

A smoki tez byly ?

A ja na katar to kupuje sztyft do nosa polecam wam bo odrazu znika. Jakos nie chcialbym miec nosa zapchanego tabaka jesli nie moge oddychac nosem.

wakow9.png
Opublikowano

Osobiscie nie probowalem, ale u mnie w szkole to wciagaja a potem pluja na brazowo i śmierdzi od nich ta tabaka. Mojego kolege zakablowali o to i dostal wpierdziel od ojca jakims kablem, tak mi jego siosta mowila.

Gratulacje frajerów w szkole, po pysku dostali? ;)

@Topic, wolę wciągać barszcz czerwony w proszku, po obejrzeniu Wojny Polsko-Ruskiej spróbowałem tego - efekt niezapomniany.

1367591241-U459639.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...