Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Celestial - world s1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. 1 raz pisze temat na tym forum zatem nie wiem czy to nawet dobry dział... :D

ostatnio obczaiłem na yt serwer Celestial - world s1 i spodobał mi się tak bardzo, że postanowiłem na nim zagrać :D nie jest to polski serwer. to serw niemiecki ale gra na nim od groma ludzi z innych państw... mniejsza z tym

pobrałem klienta i za nic nie mogę odpalić gierki. Gdy dusze ikonkę Celestial.exe wyskakuje mi tylko komunikat o tym, że aplikacja nie została poprawnie zainicjowana. 1 raz tak mam dlatego się dziwie :D ściągnąłem też patcha ale i tak to nic nie pomaga. Niektórzy pisali o sposobach patchowania tego serwa ale ja nawet nie miałem pliku z autopatchem serwa... jak ktoś grał lub nadal gra na tym serwie to proszę aby się mądrze udzielił... proszę pisać tutaj albo pod nr gg 18805309

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ej mam pytanie bo coś jest nie tak z celestial-world albo tylko ja coś mam coś źle ściągnełem klienta i nie wiem czemu niechce mi działać spaczował się i daje start i wyskakuje mi System Windows nie może odnaleźć pliku ,,C:/Users/user/Desktop/Michał/Gry/Metin'y/Celestial World/ metin2client.bin" Upewnij się, że wpisana nazwa jest poprawna i spróbuj ponownie niech ktoś napisze oco chodzi jak ktoś tak samo miał i to rozwiązał niech napisze

Z góry dziękuje:)

Opublikowano

Jeśli tak pisze to ściągnij Net.Farmework 2.0 lub Net.Farmework 3.5 . Zainstaluj . Jak 2.0 zainstalujesz i nie będzie działać to zainstaluj 3.5 i musi działać na 100% :) A jak nie to ja już nie wiem :D

• 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...