Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]ban

ziolo129

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Włanczam dziś combata i wyskakuje mi ze mam bana to się zdziwiłem i wchodzę na ich stronkę i patrzę na user status a tam activate więc o co chodzi?

Mam 1lt2 i nigdy nie hackowałem

Opublikowano

mam to samo z 1 kontem mam bana na perma a status Active (mialem przerwe 6 miesiecy) nie pisalem do Nexona w tej sprawie bo mi sie nnie chcialo

-Ushio.png
Opublikowano

No własnie też to znalazłem przed chwilą. Kurna raz miałem problem że ktoś mi się wkradł na konto bo miałem keylogera ale nie wiedziałem że aż takie coś będzie

Opublikowano

Jeśli nie możesz wejść do gry, a na stronie piszę, że nie zostałeś zbanowy to dostałeś blokadę na MACa lub adres płyty głównej.

Opublikowano

Na płytę główna tylko za reinstalacją systemu, a na MACa

http://www.mpcforum.pl/topic/284394-tutjak-zmienic-adres-mac-karty-sieciowej/

Opublikowano

Dzięki ale ja mam laptopa windows 7 32 bit i net przez routera podłączony do kompa stacjonarnego. Gram na lapku to na nim mam zrobić gdy jest przez router czy na stacjonarnym gdzie net jest podłączony

Opublikowano

jak masz router zresetouj go i po problemie mi tak dziala jak dostaje bana na maca ale fakt na programie pisze ze jestes active ze bana nie masz

Opublikowano

Pomoże ktoś?Konto działa bo znajomy sprawdzał ale problem z tym mac nie wiem jak rozwiązać

// +5%

Zakaz pisania posta pod postem. Jeżeli chcesz coś dodać, to użyj opcji edytuj.
Opublikowano

Napisze tu bo nie chce spamować tematami. Czy ktoś by mógł mi dać linka na pw z tym programem do sprawdzenia za co mam bana ? Bo dostałem bana na nick -_IronMen_- a na liście nic nie ma, nawet bana na mac nie dostałem.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

dobra widze że coraz więcej osób ma z tym problem to masz sposób i go przetestuj

http://www.mpcforum.pl/topic/488508-tut-bann-a-na-forum-dopisek-activate/

EDIT

Up

http://www.mpcforum.pl/topic/248639-report-generator/

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Ten sposób też mi nie zadziałał. Jutro przepiszę adres MAC z karty z kompa i zobaczę czy coś pomoże

Na tym samym ip tylko na innym PC konto mi działa ale tam mi laguje a na lapku 0 scinek

Opublikowano

Odbanowali mnie. A myślałem ze już tylko reinstal podziała...

No nexonowi czasem coś odwali i walnie banna ale co poradzisz :P ważne że banna nie ma

Jesli sprawa załatwiona napisz na pw że oczekujesz zamknięcia tematu żebysmy mieli pewność że można zamknąć

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano
o.O Nexon cię odbanował ?? Mamy dziś jakieś święto ?? No widzę, że Nexon ma dobry humor :) Może coś dadzą ciekawego jutro do tego patchu. Ale widać, że czasami można pisać w sprawie banów :)
Opublikowano

Dzięki wszystkim za pomoc ;)

Z dedykacją dla Pieca

- Prośba na PW o zamknięcie

w takim razie EOT :P

sygnatura_old.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...