Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Problem z CA

menschilek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam... Mam problem w postaci ...przeskakującego obrazu w grze... gdy włączam ogólnie combata procek ma wydajność maksymalną .. czyli zużycie jest 100% owe ...robi się to tylko na combacie ... gram w League of Legends i Metka ... i tam jest ok ...gdy tylko odpalę cA komp ma jednego wielkiego zamuła ... procka mam 3 rdzenie 2.1ghz nie sądzę aby był za mały na CA... prosił bym o podpowiedź związku z tym problemem . Za pomoc wynagradzam ;)

/edit ...Dopiero zobaczyłem ze pojawił się podobny temat ... czyli to nie u mnie jest problem tylko u nexona ... można zamknąć

Edytowane przez menschilek

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

Chodzi cie dokładniej o to, że gdy włączasz już Menu w Ca to zaczyna ci się gra lagować? jeżeli tak to powiem ci, że ja też takie coś i niektórzy z naszego Forum. Najprawdopodobniej coś się zepsuło u nich : ]

Opublikowano

Mam to samo... Mam takie lagi,że muszką ruszam 10 minut...

Prawdopodobnie coś się zwaliło lub NEXON nad czymś pracuje .

Nie widzę innego wyjścia jak zaczekać .

@up

Coś się zwaliło z CA i możliwe,że dlatego mu tak zamula -.-

9368_gold.png

Opublikowano (edytowane)

jest juz o tym jeden temat

To jest ukryta treść, proszę

Pozdrawiam

I innych którzy kierują mnie na inne topiki ... Jak napisałem ... po zrobieniu tego tematu przeczytałem ze istnieją już podobne tematy ... wiec prosiłem o zamknięcie !!!... ale też dziękuje za pomoc ;) ... omek, limonz3 macie po max gwiazdkach ;)

Może mała podpowiedź ... zróbcie temat z info o tym błędzie i podepnijcie tooo żeby spamu nie było ;)

Edytowane przez menschilek

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

I innych którzy kierują mnie na inne topiki ... Jak napisałem ... po zrobieniu tego tematu przeczytałem ze istnieją już podobne tematy ... wiec prosiłem o zamknięcie !!!... ale też dziękuje za pomoc ;) ... omek, limonz3 macie po max gwiazdkach ;)

Może mała podpowiedź ... zróbcie temat z info o tym błędzie i podepnijcie tooo żeby spamu nie było ;)

Nie widziałem,że prosisz o zamknięcie.Następnym razem napisz na dole posta,bo edytowanie u góry ciężko zobaczyć ;p

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...