Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Zacinanie w menu

ziomalq12347

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem mam taki, ze podczas logowania jest wszystko dobrze, ale gdy jestem juz w menu to gra sie zacina i nie da sie jej odblokowac. Tak juz od godziny, wcześniej bylo pieknie. Wy tez macie takie cos? Jak to odblokowac?

beznazwygr.png

Opublikowano

ale podaj więcej szczegółów typu czy grasz na EU czy NA, czy pozamykałeś najpierw wszystkie programy i takie tam i co dokładniej bo zacina się raczej mało tłumaczy....

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Ja mam tak samo, programy powyłączane i dupa...

dópa!

Opublikowano

Ja miałem dziś coś podobnego, strasznie mi menu w grze lagowało, kupiłem se broń za GPki na 30dni i wtedy mnie wyrzuciło z gry, a po relogu patrze, a tam broń na 60 dni..., gra mi zaliczyła jak bym kupił 2 razy, radzę zrobić reinstal gry.

Opublikowano

u mnie wszyscy z klanu tak maja lauje im combat wylaczaja go i komp strasznie im scina nadal jak combata niema i resetuja kompa. Nie tylko ty masz ten problem cos Combat rypie

-Ushio.png
Opublikowano

a ja mam takie coś ze jak wejdę na server victor elite i wybiorę ch to mam 100% użycia procesora i musze resetowac kompa wiecie czemu?

Opublikowano

Kurna też tak mam robiłem reinstalla nadal to samo też muszę resetować mojego laptopa mam nadzieje że szybko to naprawią bo inaczej nie wytrzymam...

Opublikowano

hah spróbujcie sie pofatygować i jakim sposobem włączyć menadżera zadań i zamknijcie proces black chiper. menu sie nie zacina ale nie wiem jak z gra :) Przy słabych procesorach ta opcja będzie po prostu niemożliwa, albo będzie zajmowac dużo czasu

Opublikowano

Podczas gdy jestem w menu CA nawet menadżera nie mogę włączyć ja nie mam na co liczyć

Ja mam takie lagi,że zanim ruszy mi myszką mija 5 minut.

Coś się zwaliło lub NEXON nad czymś pracuje.Trzeba czekać.

9368_gold.png

Opublikowano

No niestety :/ Możliwe że dziś już sobie nie pogramy..Pozdrawiam KoronaPL

Nie bądź złej myśli.Pewnie za parę godzin bd konserwacja polegająca na naprawianiu błędu .

zawsze tak jest

9368_gold.png

Opublikowano

Jest weekend - nowy śmieszny Hackshield (blackcipher)który bierze połowę twojego procesora to składa do tego że twój komputer laguję i nie możesz nic zrobić, też mam ten problem :) + Jest to tak od wczoraj wieczora :)

35626.jpg

MPC[*]

Opublikowano

Kuzwa, a ja robiłem wszystko usuwałem nie potrzebne programy, czyściłem (zmarnowany czas). Mogłem wejść na forum i zobaczyć, że tak większość ma ;D

dópa!

Opublikowano

Poczekajmy więc może za 2 godziny naprawią PS.Udało mi się wejść na server niestety odrazu mnie wywaliło i widziałem że garstka ludzi grała głownie Niemcy,Włochy.Czy tylko my mamy ten problem??

Opublikowano

Poczekajmy więc może za 2 godziny naprawią PS.Udało mi się wejść na server niestety odrazu mnie wywaliło i widziałem że garstka ludzi grała głownie Niemcy,Włochy.Czy tylko my mamy ten problem??

2 godziny?? ten błąd jest już od wczoraj;/ wiec cos mi sie wydaje ze szybko tego nie naprawia.. a do tego jeszcze to weekend...

Opublikowano

Ja tez tak mialem wczoraj wieczorem ze zacianalo mi sie ale mialem slaba karte graficzna i zmienilem na taka ktoryma nawet niewiedzialem ile ma mb i pomoglo ogl nie wiem po co im ten black cipher wiem ze anti hack ale kurna tyle procka zeby brac na 1 glupi program maja juz hs po co jesce jakis blackcipher

Opublikowano

Dla mnie To po jakiego CH*** zrobili tego Ciphera on sobie też nie radzi z haxami. Mogli by zrobić porządnie HS, a nie jakieś pierdoły...

dópa!

Opublikowano

mam to samo znaczy nie wiem czy jeszcze to jest ale o 11 miałem i wgl po wyłączeniu ca zamula mi kompa i muszę reseta robić , nawet antywirusa usunąłem bo myślałem że to jego wina ;)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...