Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lucky Shoot

xxBoBxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj pewnie każdy zauważył że do "Lucky Shoot" trafiły nowe bronie, a dokładnie za g1_c -.- Pewnie każdy też zauważył że te bronie za g1_c wg nie schodziły [po 30 może sprzedali] Dziś rano wchodzę na wr, patrze że usuneli za g1 i za dinary.

Jak sądzicie czy "money first" zdenerwowało się brakiem sprzedażny i usunęło ?? xD

Dota 2 > Lol

Opublikowano (edytowane)

według mnie ostatnio za dużo rzeczy zrobili dla graczy P2P, niestety panuje teraz nierówno uprawnienie dla graczy f2p, mają stanowczo za mało rzeczy do kupienia, robienia w F2p ...

dobrze, że to usunęli bo i tak rzadko kto to kupował

Edytowane przez hoxies
Opublikowano

No bez jaj.. Za jakiś czas trzeba będzie zapłacić za zarejestrowanie się do tej gry... Sama w sobie jest fajna, lecz za bardzo kombinują... Chcę mieć na tym większy zysk, ale jak narazie to dla nich idzie w odwrotną stronę...

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

G1 nie wie czego już chce dali LS na 2 dni i usunęli bo nikt tego nie kupował...

Uzupełnili by LS za dinary to by większość graczy by kupowała.

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

dokładnie.. manejfirsty sie robią coraz bardziej łakome na flote...

żadko kto dał rade posmakować tych broni z lucky za g1_c... ja wydałem na to 500 g1 i lipa... niebawie sie w takie cos...

lecz ostatnio cos dużo narodu widze z premkami end broniami p2p... nawet te najmniejsze levele...

coś jest nie tak.. cieszmy sie puki tanio w g1!!!!!!

1316203915-U255649.gif
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...