Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

70lvl w tydzień? Prawda czy mit?

JaTylkoChwile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście że się da :P. Wystraczy powiem wam hmmm dyszka? :D Patrzcie buty wiatru - zaproszenie od przyjaciela. Kupujesz 2x drop na tydzien (32 monet) - za 10 zł sms masz 30 monet- przez darmowe Smocze MOnety dorobisz sobie bez problemu te dwie monetki. + jeszcze na przepustke sobie. I na koncie buffa też robisz sobie przez reklamy na przepustkę :P. I jak kupisz sobie ten 2x drop otrzymujesz - PD expa na tydzień + rękawica na tydzień. Kupujesz itemy z pż - wystarczy sam pż może być itemek +0 nawet :P. (DEf na poli się nie liczy) . Bron 30 lvl duże srednie. + Marmurki kupujesz do graczy. :PP

I JEDNO NAJWAŻNIEJSZE !!!!!!!! :

= wstajesz o 6.00 = expisz

= o 24.00 idziesz spać = cały dzień wykorzystałeś na exp = 18 godzin expa na dobę

KOLEGA CI DROPI NA INNYM KONCIE POTRZEBNE RZECZY.

I tak za dyszkę masz szanse na około 70 lvl w tydzień :P

Ale według mnie. : po co Ci to?? To tylko gra :). Ja np zagram z wielką chęcią na nowym serwerze. Ale to tylko dla zabawy :). Teraz zima będzie - długie wieczory :). Mam nadzieję na spędzenie ich z miłą ekipką na wojnach :D.. Co tam że te 20 osób będzie TOP i duże lvl i zwojowane skile.. Ja będe walczył z równymi lvl i skilami sobie :)> .

Pozdrawiam :)

rozprowaczsynaturka.jpg
Opublikowano

Zgadzam się z Damdus, Gdy s25 wystartował cieszyli się że mają 20lvl, a już czekałem na konia od stajennego i miałem 33lvl :). I na drugi dzien patrze w topke 71lvl juz ktos ma.

Opublikowano

Tak, jest to możliwe . Wystarczy mieć jelonka śr. 30+ eq +9 marmury dziki sługa,buff i jazda... ale przede wszystkim musisz mieć czas.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...