Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

70lvl w tydzień? Prawda czy mit?

JaTylkoChwile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka znalazłem pewien poradnik w necie :

A mój przepis na szybki exp jest zależy od profesji. Robimy ninje kupujemy 2x drop 2x yang 3 ręka 2x exp i butki z szybkością ruchu. Wbijamy żmudnie w 1 dzień ten 30lvl przy okazji zarabiając kasę skupujemy każdą ilość marmurów oczywiście tych lepszych typu ezot dziki sługa. I na 25-30 lvl śmigamy na best. łucznika w dolinie. Nadchodzi 2 dzień wbijamy na łuczniki i dropimy co popadnie zależy nam na jelonku. W 1 dzień idzie dropnąć sr 35+. Albo bierzemy robimy zwykłego na +9/6 i zmieniamy średnie aż wpadną pro. I wtedy mając ~~30 marmurów idziemy do v2 na początku na małe pająki a jak będzie lepsze eq i bony to szpony. W expimy jak najdłużej się da. W ciągu 3 dni zrobiliśmy postać z ~~60lvl ( tak szybko idzie exp szczególnie ninja w V2). I teraz zaczyna się najlepsza część przedstawienia. Zaczyna nam się drop. Zbieramy co popadnie z 5h expa można wyciągnąć z 6kk co najmniej i cały ekwipunek tarcz i hełmów. Robimy 2 konto 1 lvl i wystawiamy te śmieci za 60k za sztukę uwieźcie mi szybko zejdą. Ciągle potrzebujemy jak najwięcej marmrów za kasę z lota kupujemy eq z bonem do pz i krytyka. Po 4 dniach wbijamy 61 lvl. Idziemy na marmurach do lasku i dropimy zbroję z driad później ulepszamy je. Mając już ten upragniony lvl i pro eq na 66lvl+. Przy okazji każdego dnia można dropić po parę medali sellać i robić misje na konia. Później można bojowca/militara zrobić etc. jak ktoś chce zawsze może zrobić ninje i podexpić sobie później np sure bm/wp.

I czy to wogle jest możliwe?

A i mam bufa 52lvl 27%

Opublikowano

2x yang są nie potrzebne, bo w porównaniu z dzisiejszymi cenami to masakra.

a ten lvl to możliwe, wystarczą tylko marmury, max hp i jelon śr 30+ z kd moba i kryta+4 i buff.

Budowniczy
Opublikowano

ale zrobienie eq na exp na poli to nie problem jelonek +9 sr +32 nie jest taki drogi tylko te marmurki

nie lepiej ci bd grac sura wp z wit hackiem

Opublikowano

Teoretycznie można, w praktyce jak nie będziesz spać to wątpię abyś się wyrobił, no ale 2 tygodnie tym sposobem pewnie można wbić.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Jak dla mnie mit. Dlaczego?

Jak ktoś zaczyna od ZERA to minimalnie dzień zajmie mu skombinowanie dobrego buffa ;).

Poza tym EQ z hp + 9 nikt mu nie da, a wątpię, że chłopak chce wydawać realną kasę na metina.

No więc załóżmy masz już w czwarty dzień to EQ, buffa i przykładowo 35 lvl. Idziesz do v1, czy v2 i bijesz parę grupek.

Do pewnego levla exp leci szybko, aczkolwiek tak po 50 lvl-u, leci słabo. Pomyśl. Dla mnie nieosiągalne.

It is END.

Opublikowano

ja bym w tydzien wbil spokojnie nawet mozliwe ze bez expa ale musialbym miec eq gotowe np jak wbije 40lvl zeby nie stac i kupywac eq tylko móc juz ciagle expic,i nawet nie po 10 godzin expic bym musial

Opublikowano

Pewnie że można wbić. Tylko tu trochę się trzeba poświęcić. Kupujesz rzeczy z is, głównie pierścień expa i inne pomocne przy expieniu. No i najważniejszym czynnikiem jest tu czas. Samemu byś musiał expić cały czas przez parę godzin dziennie. Jeśli ci się tak niechce możesz grać z kimś na koncie. I np. on expi dziennie 5h i ty.

Opublikowano

Na full hackach mentalem spokojnie w tydzień 70lv można wbić. Tylko uprzednio zrobić sobie eq przyrost danych lvli. Sprawdzałam i się tak da, nawet bez bonusów z IS. Trzeba pare godzin dziennie i da radę.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Na full hackach mentalem spokojnie w tydzień 70lv można wbić. Tylko uprzednio zrobić sobie eq przyrost danych lvli. Sprawdzałam i się tak da, nawet bez bonusów z IS. Trzeba pare godzin dziennie i da radę.

70lvl bez IS w tydzień po kilka h dziennie, chyba siebie nie słyszysz.

Jest możliwość takiego wbicia lvl w tydzień. Ale dla mnie już bardzo ciężko było wbic 65 w 9 dni, ale ogólnie da się :) Tylko IS i czas jest niezbędny, czas duży, a IS hmm all na tydzien (2x drop, exp, reka) wystarczy. Ninja na początku się najlepiej właśnie expi w v2, bo nie potrzebny boj tylko poli, ale potem już bodziaki, wp i mentale z reguły ninje wyprzedzają...

Edit: myślałem, że chodzi tylko o new serwer:) Oczywiście czym starszy tym tak naprawdę łatwiej- więcej eq do kupienia.

Opublikowano

teraz na s25 się przekonacie, że to nie mit :)

założę się, że po 24h od startu serwa top1 bd miał z 55+ lvl, jak nie 60, jak to bywało juz na niektórych serwerach.

l

Opublikowano

Da radę, tylko z tymi marmurami i eq na nowym serwie nie da rady.

A co do s26 to dzisiaj sobie testowałem i bez IS od samego początku oczywiście z hackami w 5 godzin 30 lvl, wszystkie misje wykonane oprócz gopae i biologa.

i 500k yang na czysto. Na początku największy problem jest z dobrym eq, bo brak kasy na ulepszenia :P. Tak to można od 18 do 30 lvla siedzieć na dzikusach.

Sądzę,że pro gracze z IS bez problemu wbiją 60 lvl w 24 h

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hmm na upartego po 16/18h dziennie można wbić lecz jak wspomnieli koledzy wyżej wydajesz strasznie dużo kasy oraz tracisz wolny czas expiąc i dropiąc.

Opublikowano

70 lvl w tydzien?

hehe to nie widzieliscie chyba startu syriusza, tam po tygodniu byl nawet 75 o ile sie nie myle, a jesli tak to z pewnoscia 70-75.

Pamietam jak sam sie dziwilem jak mozna wb ic lvl tak szybko.

Opublikowano

To jest jak najbardziej mozlwie tylko musisz siedziec gdzie 8h dziennie

Opublikowano

ja mentalem 70lvl wbiłem w 18 tyś minut. Teoretycznie jest to 12,5 Dnia. Co prawda fishboty przez noc i sklepy były ale nie ważne ;] Jakbyś miał Pierścień Doświadczenia ( ja nie posiadałem ) to teoretycznie 12,5 dnia zmiejszy się do 8 dni ;D

sygnanu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...