Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Ban

Hardkor97PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników :) chciałem się dowiedzieć czy jeśli spoczywa na mnie raport od już jakiegoś prawie roku to czy mogę dostać nadal bana ? czy sprawa może ulec przedawnieniu ? Nie jest to raport za hacki tylko za power lvl.

Jak pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

nie raz zdarzały się przypadki ze bann leciał po roku, więc nigdy nie bedziesz pewny że sobie o Tb nie przypomna

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Zbanują cię na 100%.Jak nie teraz to za jakiś czas,może za miecha.a może za 2.

Ziomka zbanowali na LTC4 a raport na niego był gdy miał Majo2

9368_gold.png

Opublikowano

ja nic nie widze za bardzo tutaj ale tak jak by masz prze*** ale on co dal w ss to twoje ime kd itd a reszta to kicki mozesz powiedziec ze cos zlego robil i ze chieliscie go kiknac a btw takie cos sie robi z password i bez noobow

Opublikowano (edytowane)

wiem że takie coś się robi bez nobów i z hasłem ale akurat zapomnieli ustawić hasła i się wbiło paru. Cóż jak dostane bana to zaczynam grać z hackami i od razu napiszę na forum nexona co o nich myślę :P

Edytowane przez Hardkor97PL

Jak pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Jest po tobie ; ] Nie raz widziałem na forum NEXONa jak koleś miał wyższą rangę i kickał low rangi .

Powiedz koledze niech się też martwi o konto,bo jak coś dostaniecie razem za plvl .

9368_gold.png

Opublikowano

Prędzej czy później ban wpadnie, zalecam grać już od nowa. Za tydzień jest M4A1 na perma, więc może uzbierasz te GP.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...