Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PS3][Q]Battlefield 3 czy Call of duty modern warfare 3

Kosiarz199

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No chyba nie będzie bf'a kupował dla dzwięku? Już mnie wkurzacie takimi postami lepsza scieżka dźwiękowa... Albo grafika , grafika jak grafika chyba fizyka... która i tak zupełnie jest nie potrzebna.

Opublikowano

Grałem w obydwie gry i muszę powiedzieć że i tak wole Coda a dlaczego ?

Najwięcej frajdy jak dla mnie daje multi gdzie mogę na małej mapie ponapierdzielać się z innymi. Do tego można podłączyć mw3 z konsoli do konta Cod:Elite gdzie można się pochwalić swoimi umiejętnościami

fma_by_zaibiastu-d4joh33.jpg
Opublikowano

Ja polecam Battlefield 3 ze względu na dobrą grafikę jak i perfekcyjny multiplayer.

UP.

W battlefieldzie też jest coś takiego do pochwalenia umiejętnościami :]

BattleLog

PSNid:

GoperPL

Chętnie zagram na PS3 multi w:

Battlefield 3

Opublikowano

Ja lubie coda ale tak jak niektorzy na ps3 tylko i wylacznie BF3.

staraja sie i mimo ze cod mw 3 to gigant to bf3 bardzo dobrze sobie radzi.GIGANT CZY NIE!! to sa gry dla rozrywki a nie do klótni.

1361287359-U437164.png/ 2592933583.png

Opublikowano

Podsumowując:

Obie gry są dobre. Ciągle każdy pisze grafika, grafika, multi single bla bla bla

Aż mi się czytać nie chce bo wiem co powiecie.

Słuchaj "nabywco" kup to w co ci się lepiej będzie grało. Zobacz na Rocka, on nie ma SUPER-SKILLA do strzelania ale sobie radzi bo umie wykorzystać "naturę" :P. Mi się nie podoba COD w multi, ale to ja tak sądze, a nie cały świat. Jeśli umiesz dobrze strzelać z pada xD Polecam COD'a ale tylko do single, wiadomo. Battlefield jest moim zdaniem łatwiejszy względem strzelania, ale single jest troszkę mniej rozbudowany, co nie znaczy że gorszy. Nie powinno się porównywać tych gier bo każda ma w sobie coś.

Chcesz roz***dol to idź do CS'a

MW3 = BF3

Jeśli mam ci poradzić co masz kupić, to tylko według mnie, ale to moja sugestia, nikt nie ma prawa się tego czepiać, to i tak wolę BF3. Oczywiście jak nie lubisz pojazdów ale za to całkiem dobre scenki "hollywood" to proponuję a nie polecam MW3.

Pozdro

PS Jak masz Move (nie wiem czy można używać na MW3 lub BF3) to polecam MW3 w single, a BF3 w multi ;P (musiałem to porównać ;P )

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zależy co wolisz, CoD to ogólnie bardzo dynamiczna seria. Co chwile ktoś na cb wpada, albo ty na kogoś ( dzięki czemu możesz mieć naprawdę niezłe staty ). Natomiast BF3........ tą grą się trzeba rozkoszować. Kładziesz się po jednej stronie mapy ze snajperką i czekasz tylko jak jakiś nieuważny gracz wejdzie ci pod celownik. Wtedy to nie ma on zbyt dużych szans. Jeśli zależy ci na pięknych widokach kup BF3 ( grafika jest świetna ) tylko czy to jest naprawdę potrzebne??? Nie ma w tej grze zbyt wiele czasu na rozglądanie się. Ja osobiście wolę BF3 ale CoD: MW3 też jest świetny.

speedmilosz

Opublikowano

Porównując obydwie gry wybrał bym BF3. Ze względu na lepszą grafike oraz grywalność :)

Powiedział człowiek, który zapewne nie posiada PS3, ani żadnej z tych gier.

Na konsoli BF3 to żadna zajebioza, inaczej sprawa ma się na PC. Tak więc na konsole MW3, na kompie BF3.

Sharimi.png

Opublikowano

@reevo: Grałeś w BF:BC2 ? o 50% gorsza grafika, Dosyć, że malo broni to jeszcze slabe są. Singplayer, nudny.

A co do BF3 to kozacki w Singleplayer jak i w multi, lecz multi i tak lepsze:F

Przeszkadzaja ci samoloty odrzutowe? nie lataj;> Cod wogle nie ma pojazdow.

A wojna bez czolgow, samolotUF to nie WOJNA

Gralem w Cod 4 mw, odpalilem mw3 i roznila sie tylko misjami, menu i okładką;f

BF 3 piękna grafika,ładny dzwięk (zajebisty) :D

a cod mw3? GRAJA TYLKO FUN BOYE HAbauhauhabahahahahaha.

Pewnie kupili mw3 i tak mowia, ze super bo maja, a BF3 juz nie ma kasy:>

Battlefield 4ver, rlz. !@!@!@!@!@!@!:)

Opublikowano

Krótko i na temat: Battlefield 3

Powód? Na PS3 zdecydowanie lepiej się gra w BF niż w CoD. BF trzeba troszkę pomyśleć, a nie lecieć po całej mapie i zabijać kolejnych wrogów. Poza tym w CoD za dużo się dzieje. Ledwo co się zrespisz, przejdziesz kawałek i ktoś Cię od tyłu walnie. Zdecydowanie BF3.

Wróciłem ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...