Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PS3][Q]Battlefield 3 czy Call of duty modern warfare 3

Kosiarz199

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W według mnie COD MW3: niby wszyscy piszą że sie nie zmienia ale kampania w Codzie jest o wiele lepsza niż w Bf'ie. I cod (tak myślę) jest robiony z myślą o graczach którzy nie mają tytanowego komputera.Do Bf'a musisz mieć super kompa chociaż tam jest ten motyw z rozwalającymi sie ścianami itp.

Suma:

Cod MW 3

Dobra kampania dla 1 gracza

Super Multi.

Dobrze radzi sobie na średnich komputerach.

Bf3:

Kampania daje rade.

Tryb Kooperacji dosyć dobrze dopracowany <33

Gorzej radzi sobie na średnich komputerach.

Lepsza grafika.

Opublikowano

W według mnie COD MW3: niby wszyscy piszą że sie nie zmienia ale kampania w Codzie jest o wiele lepsza niż w Bf'ie. I cod (tak myślę) jest robiony z myślą o graczach którzy nie mają tytanowego komputera.Do Bf'a musisz mieć super kompa chociaż tam jest ten motyw z rozwalającymi sie ścianami itp.

Suma:

Cod MW 3

Dobra kampania dla 1 gracza

Super Multi.

Dobrze radzi sobie na średnich komputerach.

Bf3:

Kampania daje rade.

Tryb Kooperacji dosyć dobrze dopracowany <33

Gorzej radzi sobie na średnich komputerach.

Lepsza grafika.

Kolega mówi o PS3. ;)

czytaj uważnie.

@topic

Bierz BF3, jeśli lubisz pracę zespołową.

1567846744.png
Opublikowano

Bardziej polecam ci Battlefield 3 ,dlatego że moim osobistym zdaniem kampania jest lepsza, oraz same efekty wizualne jak i dźwiękowe górują nad Modern Warfare 3.To tyle z mojej strony.

Opublikowano

Zależy jak chcesz grać

1. Jeśli grasz cholernie dużo, prawie cały czas, chcesz samemu bez pomocy rozwalać hordy wrogów to polecam mw3. Musisz też odpuścić sobie pojazdy, na rzecz piechoty i tam jakiś dodatków typu strzelec smigłowca. Przede wszystkim tu wszystko opiera się na skryptach i efektownych hollywoodzkich wybuchach i efektach (nierealnych)

2. Jeśli cenisz sobie rozgrywki bardziej taktyczne i ze znajomymi, pojazdami oraz pewnego rodzaju podstępami, za każdym razem rozgrywając to inaczej, to polecam battlefield3. Jest to gra, jeśli chcesz się wczuć w prawdziwego żołnierza, ma wspaniałą i dopracowaną oprawę dzwiękową.

Nie da się wybrać spoza tych 2 gier jednej, są to dwie gry, całkowicie inne i od ciebie zależy, którą wybierzesz, mnie osobiście od jakichś kilku lat przestały interesować rozpie*dalanki i pociągnęło mnie trochę w stronę battlefielda i rozwiązań taktycznich, chociaż we wszystkie battki i cody grałem ;)

Opublikowano

@up w bf'a 3 nie trzeba grac koniecznie ze znajomymi , ja na swoim ps3 gram czesto sam i swietnie sie bawie.

MW3 to tak jakby polaczenie mw + mw2 + odrobina bo. ten sam silnik graficzny co w poprzednich CoD.

BF 3 100% przebija mw "2.5" , grafika , efekty wizualne , pojazdy , multum dodatkow do broni po prostu ta gra kosi :D

-

Opublikowano

BF3 bierz. Dlaczego? Ano dlatego, że według mnie MW3 to delikatnie przerobione MW2... Wogóle w Battlefieldzie jest ta oryginalna i ciekawa grafika, multum pojazdów, broni, gadżetów itp. itd.

Opublikowano

dla mnie BF 3 ale lubię pomagać a CoD MW3 ma na przykład wojnę w warszawie berlinie i w ogóle

BF 3 koksi ale popatrzcie na Hyper + mówili że w samych USA i Chinach 1dnia premiery zarobili 400mln $ tylko w tych dwóch "mocarstwach" a na całym świecie nie policzono jeszcze a BF 3 to kupa zrobiła Trailery i w ogóle MW3 zwyciężyła a Bf 3 starzeje się panowie nikt nie gra już w sieczki z kumplami bo przeszkadzają a MW3 też masz oddziały o ile mi wiadomo a pojazdy to można pograć w BF 2 na PC i po sprawie ;)

polecam MW 3 lecz BF 3 nie jest też zły

Opublikowano

BattleField 3 BF,a Radze kupić tańszy nie dość to lepszy łatwiejszy w obsłudze i lepiej sie gra w to

ID:Natan2008 Password:*********

You Are Banned For Pernamently Reason-Nothing Mam Bana W ca czas na stare Konto Natan2006 Multi Kill 349 ultra kills 87 Fantastic 11 Unbeliveable 5 Unbeliveable + 2 KDR:87 słabe ale kosze ich ze snipy First Montage Bendzie Nie długo ! ,.

Opublikowano

@up

Ja kupilem limited , wpisalem online pass i nie dostalem bfa 1943 :(

@auto ja ci juz napisalem ze bf3 ale jak lubisz latac po malej mapie z gnatem i sam ganiac i tylko walic fragi to kupuj mw3

-

Opublikowano

Jeżeli masz MW2 lub BO nie kupuj MW3, bo oferuje to samo co poprzednie części tylko posiada inne bronie i perki i mapy. (i kosztuje ze 120zl PC za DLC w pudełku) . BF3 jest oryginalny i też ma dobry tryb TDM w którym pobawisz się jak w CoDzie :) Proponuję BF3. Ja mam BO i nie będę z siebie robił frajera płacąc w pewnym sensie jak to powiedziałem DLC w pudełku nazwanym MW3, bo jak będę chciał pograć w coś jak MW3 odpalę BO i się zabawie jak w MW3. A BF3 jest już wystarczająco arkadowy, więcej oferuje i w sumie tańszy o parę złotówek.

Opublikowano

Śmiało bierz BF3.

Mimo iż na pc jestem zwolennikiem Cod'a.

Na Ps3 preferuje Bf'y.

ahril33wis.png

171-4841-ubda1538.gif

Robię userbary!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kolego nie sugeruj się innymi , bo Ci polecą i będziesz żałował grałeś w coda ? i wcześniejszego bf'a ? to wybierz to co Ci bardziej podpadło do gustu mi na przykład ten battlefield 3 na konsole wgl. się nie podoba czołgi jakieś odrzutowce mapy wielkie jak cała polska , i kto tu mówi o rozwałce w mw3 ? Chyba jest na odwrót. W dodatku te 30 fpsów na konsoli gra chodzi jak by stara strzelanka niczym black na ps'ie 2 . I troche za bardzo przesadzili ten ''realizm żołnierza'' . Do tych co mówią na mw3 mw2.5 , a bf 3 to przypadkiem nie to samo co bf bc2 , a może jednak to bf bc 2.5 ? Sam nie wiem ja jestem zwolennikiem według mnie lepszego Call of Duty , a jedynym plusem według mnie w bfie 3 jest tylko grafika i fizyka która i tak za bardzo mi nie przypadła do gustu bo wszystko czego się nie dotkniesz po jednym strzale z karabina rozwala się na milion kawałków.

Opublikowano

jak cie stać to kup oba gry....lub jedną albo kup bf3 na 4/5 miechów grania i przez ten czas sobie uzbierasz kieszonkowego na cod-a

a zresztą Róbta co chceta...... <_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...