Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

www.metin2.pl

SilvEx™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , otóż mam problem z stroną metin2.pl wszystko wchodzi jest cacy , lecz jak wpisuje passy Tzn. login i hasło naciskam zaloguj nic się nie dzieje ..(dzieje się coś .. robi się tak jakbym odświeżał stronę...)..

Proszę o szybki odpowiedzi !

Opublikowano

Na innym kompie działa ;x, lecz nie będę tam pobierał moich programów do sm.. ;d

a wiec będę zasysał new przeglądarkę (Opere) aktualnie mam google Chrome ;]

==================================

nadal nie działa ;x

Opublikowano

Przez proxy jak wchodzisz i nie działa to znaczy, że jest ono zablokowane i nie można wejść. Poszukaj innych i próbuj. Jeśli nie to poczekaj do jutra. Błąd powinien ustać, też tak miałem kilka razy. Możliwe też, że kilka razy źle wpisałeś hasło lub login i teraz system odrzuca Twoje zapytanie w celu uratowania konta (jakby ktoś chciał się włamać).

kochamplastik.png
Opublikowano

ale tak mam juz od dłuzszego czasu ...-.-

Do coś usuniecie aol'a ? bo jego z 2 tyg. temu uzywałem i się czasami myliłem z passami ;x

Opublikowano

No to ostatni rada, zmień na mozille fierfox. Myślę że pomoże.

Jeśli już na prawdę to nie pomoże to przeczytaj radę Limki:

http://board.metin2.pl/board37-pomoc-pytania-i-pierwsze-kroki/board220-problemy-techniczne/board38-b%C5%82%C4%99dy-na-stronie-www/board1273-archiwum/917855-nie-moge-sie-zalogowac/

Najlepiej zmień na firefox lub opere, ponieważ google chrome czasami nie pokazuje kodó captcha.

kochamplastik.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...