Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Zacinanie w menu

ziomalq12347

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już doszedłem. Jeśli po wyłączeniu CA cały komp ci muli, wyłącz z procesów BlackCiph3ra bo on ci zżera 90+ % procka. Uruchomcie jako admin CA

Opublikowano

Piecu wyprzedziles mnie w klanie do tego doszlem poniewaz ja tego problemu niemam ale inni maja ten blackcipher bierze mi 0% procka innym 100% odpal CA wejdz w procesy zakoncz proces blackcipher i graj tylko nie wchodz na Bravo bo bedzie warpic bo serwer maja padniety graj na Alpha i normlanie chodzi bez lagow. Pozdrawiam ;)

-Ushio.png
Opublikowano

hah spróbujcie sie pofatygować i jakim sposobem włączyć menadżera zadań i zamknijcie proces black chiper. menu sie nie zacina ale nie wiem jak z gra :) Przy słabych procesorach ta opcja będzie po prostu niemożliwa, albo będzie zajmowac dużo czasu

PiecuPl@

gratuluje....

Opublikowano

@Piecu

Ale Nexon pisał żeby nie wyłączać w procesach Black Ciph3ra, bo można wyłapać bana za grzebanie w plikach gry.

@Saint

Może źle to ująłem, po prostu nie można wyłączać tego procesu gdy masz włączone CA.

Opublikowano

Ale nie wyłączajcie BlackCiph3ra podczas jak macie włączone CA. Mi za 1 razem się zacinało Menu, potem wyłączyłem CA i z procesu BlackCiph3ra i później odpaliłem CA i normalnie mi działa.

Opublikowano

jakie grzebanie w plikach gry ty nic nie robisz nie zmianiasz ich tylko program zamykasz wiec moga ci baknac to tak jakbys CA zamykal nic ci zrobic nie moga za to szczegolnie ze warpi ci komp z ich winny i uniemozliwia ci to spokojna gre. Ja nie mam tego problemu bo mi zabiera tylko 0/1% procka ;]

Jezeli ktos z was ma problem z lagowaniem to poprostu zamknijcie ten proces i tyle jezeli nei spokojnie gracie. Tym bardziej to jest neinormalne ze wylaczyc CA a ten proces dalej dizala i warpi kompa

-Ushio.png
Opublikowano

Miałem to samo wczoraj, normalnie się logowałem ale gdy chciałem włączyć jakiś serwer to cały czas miałem Conecting to serwer a PC był taki zmulony że tylko reset pomagał.

O 1 w nocy pobrałem nową instalkę i pięknie chodzi, wam radze też tego spróbować zamiast płakać tutaj.

Opublikowano

Nic kurna nie działa najchętniej to w pizdu usunoł bym tego Combata przez te ciągłe lagi i takie właśnie rzeczy..Ale szkoda mi konta a i tak nie miał bym w co grać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...