Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Wygląd Mpc

Monras

Podoba sie wygląd mpc  

63 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba sie ??

• tak
      28
    • nie
      35

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Duzo coś zmian nastapiło w tym nowym sylu ; >

Fajny w sumie tylko nie moge sie przyzwyczaić.

jak każdy.. ale lepszy duzo lepszy stary..;p great 100%

.

Opublikowano

Heh, to jest kwestia przyzwyczajenie do tego starego, popatrzycie jak bedziecie na tym nowym jechac to pozniej jak wjedziecie na stary to tez dla was bedzie inny i gorszy, mnie sie podoba choć mógłbybyć lepszy kolor

Opublikowano

Stary styl byl wedlug mnie 100 raz lepszy.......Teraz nawet ProUser nie ma kolorowego nicku, tylko jak te glupie pijawki ^^

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

To, ze ktos ma malo postow to nie swoadczy o tym, ze jest glupi. (Troche kultury)Widocznie tak pozno dowiedzial sie o mpc. Po drugie nowy skin jest modernizowany i nie jest jeszcze w pelni skonczony.Swoim pisaniem i gardzeniem noobami tylko dajesz do zrozumienia, ze nie jestes inny od nich i dla tego nie zaslugujesz na specyficzny kolor.

Gość Lukazuki
Opublikowano

stary skin (jego pełna nazwa to > SubBlack-Shadows and Light Edition 2.2.1) był i jest najlepszy na tą stronę a ten jakiś taki dziwny ale można się przyzwyczaić

Opublikowano

Hmm, mi sie podoba, ale rozumiem że te logo jest chwilowe? trzeba pomyśleć o nowym ;> a tak ogólnie to spx.

11hbhnt.png

Opublikowano
To, ze ktos ma malo postow to nie swoadczy o tym, ze jest glupi. (Troche kultury)Widocznie tak pozno dowiedzial sie o mpc. Po drugie nowy skin jest modernizowany i nie jest jeszcze w pelni skonczony.Swoim pisaniem i gardzeniem noobami tylko dajesz do zrozumienia, ze nie jestes inny od nich i dla tego nie zaslugujesz na specyficzny kolor.

Ja napisalem tamten post w sensie przenosni......Chodzilo mi o to ze ma sie sporo postow i nic to nie daje....To wyrazenie " glupie pijawki " czytaj jako osoby z mala iloscia postow ^^..........Przecież dopisalem na koncy tego " wyrazenia " ta buzke --> xD ...........

Chodzilo mi o to, ze nabija sie posty, a pozniej nie wyrozniasz sie w ogole od innych :P

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Mi się podoba :P Trochę w stylu gothic 2 noc kruka xD No ale mam nadzieję że jeszcze to dopracują :D

"+"

- fajne ikonki

- jakaś zmiana :P widać że coś się dzieje :P

- ciekawy ogólnie styl taki trochę tajemniczy :D Te niebieskie mgiełki itp. :P

"-"

- trochę niedopracowane logo :) Ten efekt mgiełki powinien być dłuższy :P

- nowe wiadomości mi wyskakują na ekran bez mojej zgody <_<

- Trzeba się dostosować :P

- Trochę zryte czcionki xD (kolory i wielkości pomieszane :P)

:*

Gość Mounthains
Opublikowano

niech pozostanie taki jaki był fajnie wygląda ;]

Opublikowano

Ten nowy skin i tak będzie do wyboru albo stary albo młody :D fajny ten nowy skin :)

o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...