Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zrobiłem z mojego serwera survivala, więc wrzuciłem wygenerowana na singlu mape. Po wgraniu razem z kolegą szukaliśmy domu a naszym oczom ukazał się nagle taki widok:

piram1.png

piram2.png

Gramy na 1.8.1 co widać na screenach, czy to możliwe że takie piramidy się generują? niemożliwe że ktoś ją zbudował bo znaleźliśmy to od razu po wgraniu mapy. Znależliśmy dwie takie piramidy, ta druga była mniejsza troszeczke.

^^

Opublikowano

no co ty samo tak? A skąd macie grass??Czyżby komendy?? Może byś tak środek pokazał. Sprawdź czy nie macie żadnych pluginów.

Opublikowano

To był napewno HEEEEEERRRROOOOBBBBRINE , a tak na serio czy przypadkiem nie wasz maly fake zeby postraszyc innych ??

Poproszę o Like'a

Oczywiście, jeśli mój post Ci pomógł.

Albo Ci się spodobał. :P

Opublikowano

Wy chyba na głowę upadliście. Nie ma czegoś takiego jak piramida w MC chyba, że se ją sam wybudujesz....

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Uważaj ! To HEROBRINE ! Muahahaahha ! Dobra teraz na poważnie . Myślę że to błąd gry . Albo sami wybudowaliście żeby sobie posta wbić ^^