Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] z Combat Arms

wejkszyn17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Witam. Otóż mam problem, a mianowicie gdy włączam grę obraz menu nie jest na całym ekranie, tylko tak jakby zminiaturyzowany, po prawej i lewej stronie jest czarny ekran, a na środku jest menu.

2.Drugi problem polega na tym, że jak wchodzę do jakiejś gry to obraz mi się rozciąga na cały ekran i wszystko jest takie nie wyraźne, że aż kuje w oczy.

Proszę o pomoc, ponieważ chciał bym sobie trochę pograć :D

Opublikowano

No właśnie o to chodzi, że jak chce wrzucić zdjęcie to mi te czarne boki wycina i wszystko wygląda ok, tak samo jest z obrazem w grze jak robię screen-a to wszystko jest w porządku, więc nici ze screen-a

Opublikowano

Problemem moga być sterowniki do karty graficznej. Zaktualizuje je i powinno być ok

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Nie będzie OK, ja to samo próbowałem... Ustaw rozdzielczość w grze taki jaki masz ekran... To wtedy nic nie będzie ci się rozmazywało. Nie dawaj mniejszej bo ci się rozmazuje gra. Musisz dać odpowiednią rozdzielczość. Taką jaką ma twój ekran,

Opublikowano

Mialem to samo po kupnie nowego monitora jechalem na analogowym kabelku to tak mialem kupilem kabel Dvi/hdmi i chodzi normlanie full detale i menu nie ma ucietychh bokow :)

-Ushio.png