Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PET

MrCzemuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym się dowiedzieć gdzie i jak expic peta, abym mógł osiągnąć 8lv. Nagrodzę Lubie to :)

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Opublikowano

Nie ma znaczenia gdzie expić, PET zawsze dostaje 5% PD tego co Ty otrzymasz, czy to za alieny, statki, wykonane misje czy też wrota. Oczywiście jeśli kupisz bosterka to PET też dostanie odpowiednio więcej.

Opublikowano

ale chyba lepiej expic na dk,mk niz na strunery,lordakie nie prawdaz ? za strunka jest 400 expa a 5 % z tego to ... (nie wiem nie chce mi sie liczyc) a z 6400(z tego co pamietam leci z mk ) 5% to ... :D

Opublikowano

Zależy kto co woli - poproboj na roznych mapach. Ja robie co chwile inaczej , raz to na strunerki + lorki x2 , drugi raz na x8 stReuneRy, pozneij znow na 1-3 i 1-7. Powiem tak , że z doświadczenia wiem że wszystko jest dobre :) A polecam 1-3 , bo tam sa roznorodne alieny i boosterki wypadajo czesto.

Oczywiscie ubierz sie tez (jeśli masz golca) exalteda/veterana. Niby wydaje sie ze mala roznica , a np. za exalteda na pd za jakiś tam czas bocenia moze wyjsc i roznica nawet do paru mln PD. A nic to nie kosztuje , jedynie może troszke dynamicznosc ubijania spada , ale co tam 5%. Za 24/h i tak jest dobrze.

Opublikowano

Dzięki za propozycje :) Skorzystam napewno :)

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Opublikowano

@up On chce wylevelować żeby kupić kamikaze...

@topic

1. Wrota

2. Kubiki z kamikaze

3. DK i MK z kamikaze

4. x-3 alieny.

Opublikowano

@up On chce wylevelować żeby kupić kamikaze...

@topic

1. Wrota

2. Kubiki z kamikaze

3. DK i MK z kamikaze

4. x-3 alieny.

Tak więc przeczytaj swój post jeszcze raz. Piszesz, że chce dopiero wbić level, a sam piszesz o kamikadze. xD

Opublikowano

Tak więc przeczytaj swój post jeszcze raz. Piszesz, że chce dopiero wbić level, a sam piszesz o kamikadze. xD

Piszę o najopłacalniejszych sposobach. 2 są podane bez kamikaze, 2 z kamikaze... Więc nie ucz ojca dzieci robić ;)