Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Chciałem was prosić o porade , Gram z kolega i gadamy na skype , kolega gra xinem no i dobrze cisnie.

Prosił bym was o propozycje postacji (moze byc nawet za 6 tysiecy ) która ma tak podobny doskok do Xina.

Kupiłem Fizza owszem na doskok ale jest on na bardzo mały zasieg No i niezbyt podoba mi sie wojownik ze skilami AP

Myślałem nad Wukongiem ale totalnie nie wiem czy to dobry pomysł

Prosze o wasze propozycje oraz porównania.

Z góry Dzieki za odpowiedzi

Opublikowano

wukong świetny wybór, niezły dash, duży dmg z Q, można robić przeciwników w męski narząd płciowy dzieki przynęcie, a poza tym ma ulti świetne do tf bo podrzuca

Opublikowano

Z doskokiem? Akali chyba najdluższy doskok w grze. Ale dotała nerfa i już tak nie wymiata. Jax też fajny chemp ale miesiąc temu dostał nefta i też jest taki sobie. Wukong po ostatnim nerfie jest nawet troche op. Pantheon też jest fajny i bardzo mobilny ale ma przeciętny dmg. NO i jeszcze Lee Sin dobry dmg i wogóle wszystko tylko trzeb ago troche ogarniać żeby trafić z tego doskoku.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zgadzam się z tym powyżej :D Jeżeli jesteś wdzięczny za moją odpowiedz możesz mi dać +

Opublikowano

Duży doskok? polecam fizz'a ;)

Czasami powala mnie umiejętność czytania ze zrozumieniem ludzi.

Jeśli chodzi o temat. Lee sin jets świetnym champem z doskokiem. Wukong dash, dobry escape mechanizm i ciekawe ulti. akali po nerfie wciąż jest dobrym pickiem. Dziwie się że nikt nie wymeinił renektona, ma dasha, duże survi i op dmg w early. kiedy się nafeeduje sam wygrywa gre .

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...