Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

Szukam pewnego cheata, który uniemożliwi mi otrzymywanie surowców na multiplayer bez OP'a, takie coś że dodam sobie jakiś item, nikt tego nie wykryje, a nie jestem OP'em na tym serwerze, czy jest możliwe posiadać coś takiego, jeśli tak bardzo bym prosił o link ponieważ szukanie tego zajęło by mi sporo czasu, a jak już znajduje to jakieś gówna za co się płaci, i prawdopodobnie to są oszustwa, więc proszę o link.Najlepiej takiego co jest darmowe, i jeśli jesteś w stanie posiadać to na swoim komputerze to proszę o wrzucenie tego na serwis (niekoniecznie) "]http://www.przeklej.pl/ . Ponieważ cieszy się tym, iż jest darmowy...

Pozdrawiam DarKAngeLPL aKa LuFFy.

Edytowane przez DarKAngeLPL
Opublikowano

Jest takie coś jak X - Ray .. Na wersje Mc 1.0 jeszcze nie ma ale na 1.8.1 jest. Wystarczy na forum poszukać.

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego. I nie będzie, jest to technicznie niemożliwe do wykonania.

Powód jest prosty, dane dot. ekwipunku przechowywane są po stronie serwera.

Opublikowano

nie ma takiego haka ale możesz powiedzieć adminowi żeby ci dał folder z serwera z danymi ekwipunku twojej postaci i wtedy możesz dać do pod INVEdit a potem podesłać znowu ten folder administrator wyszedł by wtedy na głupka a ty na skubańca :D mi się tak raz udało ale administracja miała po 8 lat i ich nabrałem że ustawiam im nieśmiertelność xD

Opublikowano

Gaw3l tyle to ja wiem, ale dzisiejsze cheaty są zdolne do wszystkiego -_-

A jest jakiś sposób na dodanie sobie OP'a bez posiadania go? Albo takie coś co sprawia, że coupid nie działa...