Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Survival][1.0]MineSurvival

AlexXxXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

Witaj!

Zapewne szukasz serwera, gdzie graczom sprzyja niesamowita atmosfera, a administrator jest chętny do pomocy? Gdzie Griefierzy oraz oszuści są jak najskuteczniej zwalczani? Tak! Właśnie idealnie trafiłeś, Mineland jest właśnie takim serwerem! To właśnie tu zasmakujesz prawdziwej przygody, dowiesz się co to współpraca i wraz ze znajomymi będziesz mógł wznosić wioski, starając się dorównać rywalom! Wystarczy, że dołączysz do gry, i będziesz mógł korzystać z wielkiej ilości funkcji, jaką właśnie Tobie oferujemy!

Wtyczki:

• AuthMe - Niewielka wtyczka, dodający zabezpieczenie konta na hasło,
  • ChestShop - Wtyczka pozwalająca na dodanie skrzynek, odgrywających role stoisk handlowych,
  • CommandBook - Wiele przydatnych komend, które mogą właśnie Tobie pomóc,
  • CraftBook - Wtyczka dodaje nowe mechanizmy, oraz układy elektryczne,
  • iConomy - Wtyczka dodający funkcje ekonomiczne, w tym wypadku pieniądze,
  • LWC - Wtyczka dodająca autoryzację do bloków typu skrzynki, tabliczki, drzwi i wiele więcej,
  • mineland - autorska wtyczka dodająca niewiele komend administracyjnych, oraz dla gracza,
  • nChat - Wtyczka pozwalająca na formatowanie tekstu znajdującego się w czacie serwera,
  • Permissions - Wtyczka dodająca zaawansowane ustawienia uprawnień,
  • WorldEdit - Wtyczka typowo administracyjna dodająca wiele narzędzi administracyjnych,
  • WorldGuard - Wtyczka dodająca cuboidy oraz zabezpieczenia przeciwko Grieferom

Podstawowe dane serwera:

Adres IP serwera: 88.156.11.161

Port(opcjonalnie): 25565

Konfiguracja serwera:

Ilość slotów: 15

Piekło: Włączone

Player vs. Player: Włączone

Potwory: Włączone

Poz. Trudności NPC: 3

White-List: Wyłączone

Wymagane premium: Wyłączone

Zwierzęta: Włączone

Zakończenie

Na zakończenie, mogę jedynie napisać "Miłej gry, życzy Administracja Mineland!".

;)

Opublikowano

po co robicie czysty survival jak taki można mieć na singlu oraz co to wgle jest za rozpiska? dużo mi mówi kiedy serwer będzie przykład:wt:róznie WTF?! wbiłem na serwer i kolejny problem - LAGI! administracja nic nie dba o graczy zbudowałem dom to mi go zniszczyli jak chciałem pomocy to mnie ignorowali

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...