Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nieprzygotowany w kopalni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem. Dzisiaj zacząłem swą przygode z pełną wersją minecrafta. Gram na survivalu. I spotkała mnie taka o to historia: Potrzebowałem surowców i trochę adrenaliny.. Więc wyruszyłem na małą przechadzke... I tak sobię idąć spadłem dosyć nisko. Nie dedłem bo porwał mnie nurt ''wdospadu''. Rozejrzałem się i oniemiałem z wrażenia pełno lawy, wody, złota, red stona, żelaza i innych cudeniek...Miałem przy sobie z 5 kilofów kamiennych i inne śmieci. A jak zapewne wiecie z kamiennym eq nie poszaleje zbytnio w takiej kopalni :/ Spanikowałem, wyłączyłem minecrafta i zacząłem pisać ten temat. Co mam zrobić ? Kopalnia jest dosyć daleko od mojego domu, jestem dość nisko pod ziemią ale myśle, że dam rade wyjść. Nie chce zginąć bo mam w eq troche przydatnych rzeczy. Dlatego proszę o pomoc : Co zrobić ? Jak oznaczyć tą kopalnie żeby potem, już przygotowanym, do niej wrócić ? I co najlepiej wziąć ze sobą na taką ekspedyszyn ? Macie pomysły ?

Opublikowano

Tak jak @UP jeśli nie masz drewna odznaczaj se dirtem np droge do tych surowców znajdz opuszczoną kopalnie tam będziesz miał drewno z którego zrobić crafting lub coś .

40943725.png

Sygna by HardMyStyle

Zbieram +

http://www.mpcforum.pl/topic/461290-herobrine-18/

Opublikowano

masz stone pickaxe wiec wykop zelazo troche coblestone zrob piecyk poszukaj wegla i zrob se zelazy kilof i git i kopiesz co chesz a potem jak jest diamon to idz po niego i zrob diamentowy :D