Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak:Na serwerze na którym gram ktoś z kidmodów rozwalił mape[na szczęście nie moją działke]na spawnie portalu do nether jest dirt więc adminowie

zrobili cofajke o10dni i miałem magazyn sporo żelaza i teraz tego nie mam a oni chyba nie mają kopi mapy więc nie wiem ile tego miałem i szukam buga

na klonowanie itemów na multi bo chcem odzyskać itemy.Może znacie jakieś bugi?ja znam ale działa tylko na singlu że się wyrzuca item wyłacza się mape

włącza zbiera item,wyłacza sie minecrafta i z nów włacza i jest skopiwany item.gdy zmieniłem wersje na 1.7 wogóle nie mogłem wejść na serwer.Możę znacie jakiegoś buga na kopiowanie itemów na multi?daje lubie to

Opublikowano

Tak, owszem jest bug w Minecraft multiplayer na dodawanie sobie praktycznie wszystkiego. Lecz jest jedno ALE, aby dodać sobie te itemki trzeba znać nick gracza który ma game-mod 1. Czyli może latać itp. Nie może być go wtedy na serwie ! Wejdź zcrakowanym launcherem Minecraft na jego nick i po orientuj się w którym miejscu on się znajduje ( serwer jak ma AuthMe czyli logowanie komenda /login ... to nic nie szkodzi ). Teraz ty musisz iść w te samo miejsce gdzie on się znajduje i podejść pod przewidywany "wylot" itemków z jego eq. Teraz otwierasz launcher w którym grasz nickiem z game-mode ( może to być nick admina tylko admin musi mieć game-mode ! ) i zamykasz chat otwierasz jego eq i "wysypujesz" itemki z eq. Ty je zbierasz i happy !

Jeżeli pomogłem daj +

Opublikowano (edytowane)

dobry sposób ale jak jakiś admin wejdzie to ban.nozyk[Gamemaster]ma prawie zawsze tryb creative i na serw musze wejść gdy nikogo nie ma bo bedą pytać się o działki

Edit:Dzieki

Edytowane przez Minecraft22