Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam MineCraft'a 1.8 i wpisuje passy i klikam login, zalogowałem się i wyskakuje mi komunikat czy ma zrobić aktualizacje klikam "Yes" aktualizacja się zaczyna...

Po ok 30 min paczę a tu "dupa" nic się nie ruszyło, kilka razy robiłem aktualizacje i nadal to samo miałem.

Wie ktoś może dlaczego coś takiego mam?

Jeżeli zły dział to proszę moda o przeniesienie.

Opublikowano

Mam MineCraft'a 1.8 i wpisuje passy i klikam login, zalogowałem się i wyskakuje mi komunikat czy ma zrobić aktualizacje klikam "Yes" aktualizacja się zaczyna...

Po ok 30 min paczę a tu "dupa" nic się nie ruszyło, kilka razy robiłem aktualizacje i nadal to samo miałem.

Wie ktoś może dlaczego coś takiego mam?

Jeżeli zły dział to proszę moda o przeniesienie.

Po 1 Nie Paczę .... tylko Patrzę ... Po 2 .Nie ten Dzial ;p , A co do TEgo Problemu - Uaktualnij Jave Jesli niemasz najnowszej wersji , Zrób reinstala MC . Moze Pomoze .

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

A może tak, jeśli posiadasz piracką wersję MineCrafta i nie możesz pobrać aktualizacji, tzn. że autorzy gry postanowili zablokować update dla kont nieoryginalnych. ( To tylko moje podejrzenia, ale Notch chyba się o tym kiedyś wypowiadał )

Opublikowano

Uruchom >> %appdata% >> Usuń folder .minecraft, następnie ponownie uruchom launcher.

@Up, dobry żart milordzie. On pisał że wpisuje login i hasło czyli ma oryginałke.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i