Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe kody zwrotne ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dawno tu nic nie pisałem ;D Dzisiaj prawdopodobnie pojawi się jeszcze hack z Aimbot'em, ESP i No Recoilem, ale jeszcze trzeba czekać. W oczekiwaniu znalazłem coś co każdemu może się przydać :D

Kody to :

APBFANRANK1 - Dostajesz taką kwadratową czapeczkę jak jakiś Allah czy coś (Fez Hat)

APBFANRANK2 - Dostajesz emotkę Dance Robot. Jak użyć ? Klikasz F11 i szukasz Dance Robot, klikasz, enter i jesteś robotem :D

APBFANRANK3 - Dostajesz dodatkowy symbol do edycji postaci. UWAGA ! DO WYBORU JEST TYLKO JEDEN SYMBOL Z KILKUNASTU !

Ok. Jak użyć ? Proste ! :

Podczas gry klikamy ESC (obojętnie jaki District) ---> Armas Marketplace ---> Reedem Code ---> I tutaj wpisujemy, klikamy Reedem, pojawi się ikonka/napis i klikamy jeszcze raz Reedem. Po użyciu kodów itemy pojawią się na skrzynce mailowej w grze (Mailbox - niebieski ekranik z kopertą).

Życze miłej gry ;) Gdyby ktoś chciał pograć to zapraszam na Patriot EU2 Enforcer. Nick : KML (R:103, Silver, NTEC Adeen z HS2 i HB3) :)

I oznaczam, że ten cheat, o którym pisałem wyżej zostanie natychmiast dodany po jego uzyskaniu ;) PEACE !

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano (edytowane)

Działają kody, dziękuje za kody like gwarantowany :D

PBFANRANK3 - Dostajesz dodatkowy symbol do edycji postaci. UWAGA ! DO WYBORU JEST TYLKO JEDEN SYMBOL Z KILKUNASTU !

a dokładnie o co ci chodzi bo jak tatuaż nie da się użyć bo zablokowany mam jak ktoś wie o co chodzi to proszę o odpowiedzi

Edytowane przez PROSHOTER1994
634534203295449218.png