Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lyt2

sex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie skoro gm sprzedal tego calego serva to ten ktos kto kupil chyba wkoncu go odpali bo po co mu pliki tak dla fazy bedzie trzymal ?? wkoncu musi cos z nimi zrobic?? mam nadzieje ze ktos tu napisze i rozwieje moje watpliwosci aaaaaa bym zapomnial:

jestem hardcorem

Opublikowano

e ty xdanielxmc i kto tu sie noobsko zachowuje widac ty zaczynasz potem gadasz do ludzi ze spamuja

LOL

xxx

Opublikowano
mam pytanie skoro gm sprzedal tego calego serva to ten ktos kto kupil chyba wkoncu go odpali bo po co mu pliki tak dla fazy bedzie trzymal ?? wkoncu musi cos z nimi zrobic?? mam nadzieje ze ktos tu napisze i rozwieje moje watpliwosci aaaaaa bym zapomnial:

jestem hardcorem

Ty jestes taki glupi czy takiego udajesz?

Na chuj ci te plusy, posty, odwiedziny?

Chcesz pomóc ? - Rób to, nie oczekuj nic w zamian.

Opublikowano

jedno dziecko napisalo ze sprzedal serwa , a ten sie zajaral odrazu kurwa ^^ MOWE CI DOWNIE JESZCZE RAZ ZE TO DLATEGO TYLKO ZEBY TAKIE DZIECI JAK WY NIE GRALY NA longjuyt2 pisza te bzdety itp . Dobrze robia , pozniej na forum jest tylko 100 tematow " plizz zrobicie konto jest dzieckiem i ine wiem jak sie to robi " zalosne

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

• Dodaj nową pozycję...