Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc mam dylemat. Chce zacząc programowac dodatki do silkroada według własnych potrzeb. Najpierw takie proste jak auto login potem juz cos powazniejszego ale niewiem który język programowania byłby łatwy, użyteczny i nie było większych problemów(i nie chodzi mi tu o autoit'a) i jaki program do tego używac.Jeśli macie jakieś poradniki/kursy/tutoriale w języku polskim na temat tworzenia w wybranym języku to również dawajcie. Za wszelką odp. Dziękuje

sygnae.jpg

Opublikowano

Ja polecam zacząć od (turbo) pascala:)

Ten język jest na prawdę dobry na początek. Banalna składnia, wystarczy znać angielski i nie mała funkcjonalność.

On nauczy Cię myśleć algorytmicznie, co jest podstawą dobrego programisty.

Pozdrawiam

Opublikowano

C, następnie C++. Poszukaj e-booka (a najlepiej kup książke) Symfonia C++ Standard Jerzego Grębosza.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Wlasnie zaczynam czyttac Symfonia C++. Powiem że nei jestem do końca początkujący. W autoit bawie sie już od dawna i opanowałem sporą częśc tego programu. Interesuje mnie C++. Jak to sie sprawdza w praktyce z Silkroadem?

@kilo_kartofli Gdzie moge znaleźc ten tutorial? Ponieważ nie mam konta 0x33

@edit NvM. znalazłem

sygnae.jpg

Opublikowano

Dzieki wielkie. A ta dwójka przed rozszerzeniem oznacza że to jest ver. 2 czy jest tam tylko tak do picu

sygnae.jpg

• Dodaj nową pozycję...