Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longjuyt2 ... Czy Da Sie Robic Konta

pr0nup

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy na longjuyt2 mozna robic konta ... bo moje zostalo usuniete chyba jak kazde ... jak tak to prosze o podanie stronki .. z gory thx ; ]

Opublikowano

bo ostatnio kumpel mi powiedzial ze jest nowa stronka ... hxxp://www.dalu.longjuyt2.com czy na poprzedniej trzeba konta robic??

Opublikowano

wiem mam takie same zdanie jak ty no bo poco. Powinni zrobic tylko reset Postaci a nie odrazu Delete ;/ konta tez mogli zostawic Czopki a nie Zółtki mi sie zdaje to zrobili specjalnie zeby wszyscy na nowo zapier... ale no coż to ich wybor nic juz nie zmienimy hehe pozdro!

Gram w:

Metin2

Counter Strike 1.6

Counter Source

PoD nickiem:

CpR

jeśli pomogłem daj

minus.png

e20b72f16959ae685a98fc24eacac576.gif?1312755212

Opublikowano

Ehh ja jeszcze nie mam chinskich znakow na kompie i tak latwo konta nie zrbie bede musial znow kolegkow prosic :/

Opublikowano

Tylko na spolszczeniu pisze ze nie ma takiego konta a na chińskim kliencie się ładuję wnieskaczonosc

wiec konta dalej są tylko noobki sprawdzają na spolszczeniu które nie działa....

Opublikowano
Ehh ja jeszcze nie mam chinskich znakow na kompie i tak latwo konta nie zrbie bede musial znow kolegkow prosic :/

też nie mam a konto jakoś zrobiłem...

Opublikowano

ale jak?? laduje ci sie i wchodzisz??

na spolszczeniu tak pisze ... a czy bedzie tak ciagle czy nie ?

Opublikowano
Tylko na spolszczeniu pisze ze nie ma takiego konta a na chińskim kliencie się ładuję wnieskaczonosc

wiec konta dalej są tylko noobki sprawdzają na spolszczeniu które nie działa....

na chinskim kliencie to samo więc nie pier....

Opublikowano
jak ?

jak hmm

1-login 8 cyfr

2 hasło 9 literek z liczba jakas

j/w

imie po chinsku to ww.google.pl --> szukaj google translate i wpisujesz cos tam kapiuj wklej kwadraty

dlaej chyba wiesz...

Opublikowano

jak wyskakuje tobie błąd to skopiuj i w google trans i zobacz co zle robisz proste...

ps: czasami konto sie tworzy ale nie działa ch^j wie o co biega...

Opublikowano

To czemu mi pisze ze zostane polnczony??...tak to by pisalo ze konto nie istnieje... :|

Ostrzeżenie: (40%) - Przepraszam was...

Gadu-Gadu : 5934095

PoZdrO :}

Opublikowano

Kazdy mowi cos innego ... jeden mowi ze go sprzedali drugi ze off na zawsze a trzeci ze bedzie on 1 sierpnia .. ;d ja ich juz nie rozumiem ;/

Opublikowano

djrabanko ile masz lat...? bo wiecej niz 12 napewno nie masz sokoro piszesz tak poprawnie po polsku

2u6igkp.png

Trzeba Tam Być Żeby Poczuć Tą Atmosfere :-)

Gdzie Najlepsi Kibice W Polsce Są?...To Jest Na To Dowód:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...