Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jak już pewnie każdy wie za 3 dni startuje s26. I mam pewien problem bo mam Sure Wp na s8 46lvl Ostrze M4 Zbroja M5 eq : zbroja na 42lvl +9 kd defa i speeda +3 buty i wisior +1,5kPż, srebrna +9 hełm na 21lvl +9 fms sr 26% 2x kd +3 i nie wiem czy grać nią dalej na s8 czy sprzedać ją i zacząć na s26 bo nie chcę zostać sam na s8. Chcę wbić 75lvl i zrobić długi ale to długi stop na zarobienie na eq +10 na ludzi. I boję się że nie będzie komu sprzedawać kamieni duchowych. więc zaczynać na s26 czy zostać na s8? I gdzie szybciej wbije 75lvl bo jak wiecie na s26 nie będzie dobrego eq.

Opublikowano

ja ci nie proadze nie gram na globalu od roku ale slyszalem wiele i wez pod uwage na s.26:

exboty

yangi z allegro

wysokie ceny

start od zera

wiesz global to moze metin1 zaslynie teraz xD

;]

Opublikowano

Zostan na s8.

Masz tam skille, dobre eq i łatwiej ci tam będzie wbić lvl, niż na nowym serverze gdzie będzie pełno ludzi, zajęte spoty i mało rzeczy.

Opublikowano

Na s26 będzie za duży tłok, szybko nie wbijesz lvla. Pozostań, chyba że chcesz być top10 serwera to jak najbardziej s26, tyle że już musisz odłożyć z tysiąc złoty na SM :]

kochamplastik.png
Opublikowano

Lepiej zostan na s8 bo na tym nowym serwie będzie dużo ludzi i ciężko będzie ci wbijać lv bo będą spoty zajęte

1388363882-U262029.png
Opublikowano

A ja radziłbym Ci nie grać w ogóle w tego metina bynajmniej na Metin2.pl gdyż by coś tam osiągnąć musisz grać codziennie przez pół roku..

Dla chwilowego zabicia czasu zagrać na jakimś priv, np. hard by przypominał PL i to wszystko.. Takie oderwanie od rzeczywistości i zacząć

zajmować się bardziej konkretnymi sprawami a co do takiego ciężkiego priva to polecam balmora.pl gdyż w miarę z przypomina metin2PL i jest

dosyć stabilna. Bynajmniej mi się tam gra dobrze, nie narzekam..

50596142255057180250.png

Opublikowano

Graj na s8 . Na s26 nie pograsz sobie bo bedzie pełno botów itp .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...