Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twierdza III

Lyons

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szkoda że pobierałem pliki śmieci.

Może przy kolejnym update poprawią błędy lecz w to wątpię.

Z tego co mówicie to jest taki hardzik. Lubie nawet takie gry, wiecie każdy musi się przekonać na własnej skórze... ;)

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

Lyons to nie jest hardzik tylko debilizm. Sam gram w strategie na poziomie najtrudniejszym. Nigdy nie gram na łatwym/easy . Tyle, ze ktoś po prostu spieprzył sprawę dot. ekonomii , produkcji wieśniaków no i sztuczna inteligencja mojej armii powala bo stoi jak głupia kukła. Gdzieś czytałem, że komuś armia się zablokowała w bramie i za cholerę nie mógł jej przesunąć w żadną stronę;).

Poza tym nie rozumiem czemu zawsze poprawiają gry.. przecież jak je wydają to powinny być dopracowane, a nie z masą bugów ...

Kolega się naciął na grze Władca Pierścieni : Wojna na północy , która jest okropnie zbugowana. W samym Karn Dum jest 5 bugów, które mogą zablokować możliwość dalszej gry. W Fornost są 3 bugi. Sama gra liczy ogółem 89 bugów i to dość poważnych, których nie powinno być, a tymbardziej takich co uniemożliwiają dalszą grę. Snowblind i Warner Bros Studio nie popisali się .

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...