Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Darmowy IS za pomoca werbowania graczy

RuSs3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na głównej stronie masz rozprowadź przedmioty. A mam teraz problem, poleciłem swojego buffa, zarejestrowałem się i nie mogę odebrać tych przedmiotów. Działą to jeszcze?

Jeśli Ci pomogłem ... postaw

add.png:D

Opublikowano

Na głównej stronie masz rozprowadź przedmioty. A mam teraz problem, poleciłem swojego buffa, zarejestrowałem się i nie mogę odebrać tych przedmiotów. Działą to jeszcze?

nie wiem czy dziala ja narazie mam przerwe na plu bo czytam skille i nic wiecej wiec ci nie powiem ... moze ktos napisze posta tutaj czy dziala :D

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Działa to jeszcze zrobiłem buffa , zrobilem wszystko jak w poradniku ale na koncie buffa ( 30 lvl) nie ma nic i na woju ( 61lvl) nie ma nic. Na metin2.pl tez nie da sie nic przydzielić.

Opublikowano

Wiesz, że może się przydać bo będę robić dropa na Metki Morderstwa. Będę się expił więc nagrody dostanę.

+ dla Cb.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Działa to jeszcze zrobiłem buffa , zrobilem wszystko jak w poradniku ale na koncie buffa ( 30 lvl) nie ma nic i na woju ( 61lvl) nie ma nic. Na metin2.pl tez nie da sie nic przydzielić.

nie wiem ale mam to samo ... ale to sie da ;D trzeba bawic sie w zmiane IP

Wiesz, że może się przydać bo będę robić dropa na Metki Morderstwa. Będę się expił więc nagrody dostanę.

+ dla Cb.

dzieki :)

• 8 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...