Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Warrock Delevel

332211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.....

Mam problem iż grałem normalnie... oczywiście to były wakacje i grałem jak głupi ^^ z bratem i zamiast

normalnego expa na kille graliśmy na planty flashe,m14 i expy all ..... i dostałem delevel

Pomoże mi ktoś jakoś przywrócić mój poziom.... ? help !! Ważne !!! Miałem +40 lvl ....

Opublikowano

@UP pewnie mu się pomyliło i dał zły link.

@Top napisz ticketa do G1, powinno pomóc.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

@Up. Ale on sam przyznał się że jest winny. ^^. Więc ticketem nic nie zdziała. :P

@Top. Preferuję Ci kupić premkę, zakupić itemy które dają pkt. i iść grać na khali, w derbaran, schowasz się w wentylu rozstawisz przy wejściu gromadę min, i czekasz aż nubki po Ciebie przyjdą. :) .

dojebany.png?lol=0.6705087553709745

I like it, and you? ;3

Opublikowano

Nie można już odwrócić. Teraz G1 każe za wszystkie ułatwianie gry. Nie przywrócą Ci tego..

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

@up A skąd ta pewność? Wielu graczom przywracali lvl'e, a on nawet chyba hacków nie używał... Moim zdaniem masz duże szanse, pisz śmiało.

Żadna wielka miłość nie umiera do końca. Możemy do niej strzelać z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie, jak przeżyć. Potrafi znaleźć sobie drogę do wolności i zaskoczyć nas, pojawiając się, kiedy jesteśmy już cholernie pewni, że umarła, albo, że przynajmniej leży bezpiecznie schowana pod stertami innych spraw...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...