Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Domyslam sie o co chodzi. Ten nowy bot pewnie nie czytaczegos, jakiejs rzeczy. Cos z nim nie gra. Bo ja np mam takie cos od razu jak wbijam na postac. OD razu mam dc. Na wszystkie inne postacie loguje sie spokojnie a na ta nie moge bood razu dc. Pewnie ja mam cos w inventory, a ty w storage, czego ibot nie moze zrozumiec i nie wie co zrobic wiec dc :P

Opublikowano (edytowane)

ja mam dc przy storage i 0 job itemow same stony w storage, a na postaci tyh "special gold boxow" tez nie mam.

U mojego kolegi kraszowało przez shielda 12d a u mnie 10 stonow na krzyż a do storage wejsc nie moge

mialem 5 itemkow 8d i 2 itemki 9D przeżuciłem na inną postać i juz nie wywala dziwne to

Edytowane przez tggg
Opublikowano

mialem 5 itemkow 8d i 2 itemki 9D przeżuciłem na inną postać i juz nie wywala dziwne to

Myślę, że to może być losowy item.. może iBot ma problem z wczytaniem czegoś na konkretnej pozycji..? Nie wiem.. jak tak czytam to się okazuję,że przeróżne itemy powodują crash..

Opublikowano (edytowane)

Ja znam odpowiedz na to pytanie :) problemem jest , jeśli macie Eventowy Grab Pet ( z eventu z balonami ) . Strzelam ,że to przyczyna gdyż mnie ten sam problem dotknął ale jakoś ogarnąłem przy pomocy forum ;)

Bot crashuje jesli Grab Pet eventowy jest w inv , albo gdy otworzy storage . :) W moim przypadku tak bylo , postac nawet sie nie zaladowala i juz crash bo nie moglo wczytac z inv :P

Edytowane przez osaosa122

Pomogłem ? Stawiasz + albo browar :) Wybieraj :>

Hardcore.

*Podpis ? Niezmienny.

Taki ch*j w pół sie zginam.

rrqbnk.gif14alrg8.gif

Opublikowano

Nie zawsze. Jak mialem wlasnie te crash'e to mimo ze wywalilem peta do NPC, nadal bylo to samo. Potem gdy juz go wywalilem i jakims cudem sie zalogowalem do znow bylo to samo tylko ze ze storage. Dopiero ostatnia wersja bota "c" zalatwila sprawe

Opublikowano

ja mam ten sam problem mialem peta w inv dostawalem dc odrazu po zalogowaniu,schowalem do dp i teraz dostaje dc gdy podchodzi do storage... nie chce sie pozbyc tego peta,a nie moge bocic... najnowsza wersja bota nie pomogla i nie dodaja nowej;/