Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Jak nabić dość szybko event

Vercil10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jak nabić dość szubko evnet!

1.Robimy rom (0-50)

2.Dajemy ffa i jaką chcemy mapę.

3.Oczywiście nie zapominamy o Auto Start.

4.Dajemy coś cięszkiego na "Spację".

5.Odchodzimy od komputera na 50-100min.

6.I event powinien być zrobiony (a jeśli nie to zostawiamy jeszcze na chwilkę).

7.Można także tak expić.

[8.].TuT tylko dla tych którzy mają dobre k/d lub lubią popsuć sobie k/d :D.

Proszę o nie usuwanie tematu i nie dawanie ich na inne forum!!!

Mile widziane odpowiedzi i "Lubie To" :D

Edytowane przez Vercil10
Opublikowano

Każdy by się domyślił, ale masz tego lajka 8S

Proszę o nie usuwanie tematu i nie dawanie ich na

Huh, i tak ten tutorial jest taki cienki, że nikt by go i tak nie dał na inne forum :mellow:

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Bardzo podobne były 'Tuty' jeśli chodzi o expienie albo nabijanie minut. Nic nowego nie dałeś, a napisałeś troche chaotycznie... Każdy już to wie.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Każdy by się domyślił, ale masz tego lajka 8S

Huh, i tak ten tutorial jest taki cienki, że nikt by go i tak nie dał na inne forum :mellow:

Nie wiem dlaczego, jesteśmy spotykani zawsze z formą hejtingu na forum.. Chciałbym zauważyć, że chłopak ma zaledwie 10 postów i chciał spróbować coś przydatnego napisać.

@topic

Wywnioskowałem, że krótko grasz w WR'a i nie masz tzw. doświadczenia. Większość graczy ze stażem, wie o takich rzeczach i jest to typowo zbędne żeby pisać takie Tutoriale.

Tutaj pisze że ostatnią literkę dopiero możesz zdobyć jak bedziesz grał ponad 90minut.

To jest ukryta treść, proszę

Tak jak wyżej, literkę C zdobywamy po 90 minutach grania.

222pac.gif

'Nawet w ciemną noc, każdy dzień jest odpowiedni. Żeby nawet gdyby niewiadomo jak jest ciężko, trzymaj głowę w gorze...'

Tupac Amaru Shakur [*]

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, jesteśmy spotykani zawsze z formą hejtingu na forum.. Chciałbym zauważyć, że chłopak ma zaledwie 10 postów i chciał spróbować coś przydatnego napisać.

@topic

Wywnioskowałem, że krótko grasz w WR'a i nie masz tzw. doświadczenia. Większość graczy ze stażem, wie o takich rzeczach i jest to typowo zbędne żeby pisać takie Tutoriale.

Tak jak wyżej, literkę C zdobywamy po 90 minutach grania.

Dziękuje że mnie popierasz ;)

Opublikowano

Na tym evencie wystarczy grać se normalnie, tak trzeba 90min nabić aby dostać "C" a czym więcej rund zagrasz to nie od tego zależy

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Przecież ten event to banał, po co psuć sobie KD, jeżeli można sobie po prostu ładnie, czysto grać z mapki na mapkę. Mapa trwa powiedzmy te 15minut. 15 x 7 = 105. Co za tym idzie, zanim dobędziemy wszystkie literki, to minie już to 90minut, gra nas zdąży wciągnąć, i dostaniemy nagrodę na literki...

Pisząc tak słabego Tuta postarałbyś się chociaż o estetykę...

dojebany.png?lol=0.6705087553709745

I like it, and you? ;3

Opublikowano

Skoro trzeba grać 90 minut, to się nie opłaca kombinować. Wystarczy zagrać te 7 razy na explosive, a czas wam sam leci, bez psucia ratia. (no chyba, że ktoś sobie nie radzi :unsure:)

Opublikowano

W sumie były bardzo podobne tematy do owego, ale nie o evencie. Nie wszyscy by wpadli na to, aby takie coś na evencie zrobić :) Dlatego like ;)

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Tutorial sam w sobie poradnikowaty :)

Ale proszę cię.

4.Dajemy coś cięszkiego na "Spację".

Nie mów że to ^^^ się nie rzuca w oczy.

Opublikowano

Myślę że nie ma co się tak bawić, a podczas normalnego robienia eventu mamy także najważniejszą w tym wszystkim przyjemność z gry.. No, ale jeśli komuś chce się tyle czekać i psuć KD to jego sprawa.. Za starania lajk..

Nothing to do here.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...