Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Latwy Sposob Na Zarobki

deps

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zna ktos latwe sposoby na zarobki? Tylko nie buxy. Za odpowiedzi dam 5*. Jesli bedzie duzo odpowiedzi prosze o przyklejenie :)

POMOGLEM? DAJ 5*
Opublikowano

Wisnie, ogorki, truskawki, jablka, gruszki, nightclub, keylogger ;o

Znow uratowalem swiat?

Quit

Im rip hier ;<

No i Ch** moja kadencja sie skonczyła ;):)

POWIEDZ STOP POKEMONOM !

Administracja zaczyna myslec ^^

Opublikowano

a jednak..

"keylogger"

Quit

Im rip hier ;<

No i Ch** moja kadencja sie skonczyła ;):)

POWIEDZ STOP POKEMONOM !

Administracja zaczyna myslec ^^

Opublikowano

Zatrudnij sie w MBP.. dla nie wiedzacych jest to mlodziezowe biuro pracy... jest praktycznie w kazdym miescie z populacja mieszkancow powyzej 20 tys.

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

strony www ;| jedna stronka i pare stowek wpada. Nawet htmla nie musisz znac, znam sporo osob co robia strony w photoshopie nie ingerując w ogole w kod

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

No właśnie mi też by się przydała jakaś praca na lato.

Żeby zarobić z tysiąc zł i mieć noweego kompa, bo na tym złomie cs ledwo chula :D 15-30fps w normie ; >

@Wrotek

O co Ci chodzi z tą stronką możesz napisać coś bardziej bo niekminie :P

Opublikowano

Nic nie da się zrobić. W ostateczności możesz spróbować pociąć się nożem do masła, albo coś.

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano
Ale pytam sie co mi to da, że zrobie www?

ktoś zleca Ci zrobienie strony, Ty ją robisz i zgarniasz za to kase. Jeśli chodzi o strony w photoshopie, oczywiscie ograniczają sie one do np strony fryzjera albo cos

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

albo uczyć się programować i tak jak nasz admin lodi wyjechać kilkadziesiąt tysięcy zł na największym cheacie do gry ;]

2006-2010

Opublikowano

Strony teraz nie robi sie wogule turdno jest duzo szablonow tylko zmienic na inne obrazki podawac teksty itp downloady i sprzedajesz strony;) mój znajomy tak zarabia a najlepiej to nie sprzedawaj strony tylko co jakis czas ci placa a ty akutalniasz strone wiecej zarobisz

www.kurshtml.boo.pl/ polecam sie uczyc z tej strony sam sie duzo z niej nauczylem

30364378.png

Opublikowano
Strony teraz nie robi sie wogule turdno jest duzo szablonow tylko zmienic na inne obrazki podawac teksty itp downloady i sprzedajesz strony;) mój znajomy tak zarabia

to jest tzw. lamerstwo które jest potępiane w tej branży

2006-2010

Opublikowano

zrób keylogera i jazda xD

pajacyk

Okruszek

habitat

i pomóż tym którzy nie mają takiego szczęścia jak ty.

Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki

http:www.uniteddogs.com/stopkillingdogs

Jeśli pomogłem, daj +

Admin Cienia
Opublikowano

Co wy z tymi keyloggerami.. Na pewno nikt z was nie chciał by zostać w ten sposób oszukany, potępiam takie postępowanie..

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...