Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iBot v1.1.24 problem

humper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam najnowszego loadera jzu si enie wylacze ale jak zaloguje sie do gry to w ibocie wyskakuje runtime error wylacza si ei dostaje dc.nie wiem jak mam to naprawic... jak inaczej trzeba ustawic loadera to prosze o screena najlpeiej na gg 7768808 albo jakiegos linka do tego tutka

Opublikowano

Mam problem/ do do HSserva ;// ściągam instaluje wszystkie pliki jak trzeba

wypakowując new hsserver a tam ikonka javy..... nie da sie go odpalić nic po prostu pomocy

z góry dziex

Opublikowano

mam problem jak kolega wyzej, wszystko mam zrobione zgodnie z instrukcja jednak hackshield jest jako plik javy i nie moge go odpalic wczesniej wszystko bylo ok i chodzilo jak nalezy. nic nie zmienialem po kilku dniach nie grania chcialem odpalic silka, a tu taki problem.

Prosze o jakas pomoc z gory dzieki .

Opublikowano

Ktoś tutaj pisał, że to może być spowodowane jakimś przedmiotem którego iBot nie czyta.. lecz jeszcze nie znalazłem niczego takiego.. jakbyś próbował i coś znalazł to od razu pisz :)

@ EDIT:

zonexir mi tez ibot się wywala przy storage

Popracowałem trochę nad tym i jednak to sprawa jakiegoś itemu (niestety nie wiem dokładnie jakiego). Zrobiłem porządek w storage i już wszystko normalnie działa. Jedyne co wiem to to, że problem przestał się pojawiać po sprzedaniu wszystkich weapon/protector/accessories items, które u mnie znajdowały się na pierwszej stronie storage (może to być tez wina strony bądź konkretnej kratki na stronie). Jak na razie u mnie działa.

Więc do wszystkich którym wywala iBota po zalogowaniu lub po zaglądnięciu do Storage:

Zalogujcie się normalnie na silka i zróbcie porządek z przedmiotami, sprawdzajcie co może powodować crash.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...