Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam Premium ale denerwuje mnie to ze gram 1-2h i odrazu dc;/ . Mam Radiowke , Dzwonilem do Kolesi Od Mojego Internet u powiedzieli ze wszsytko jest ok. A Neo Bede mial za 1rok bo mieszkam w domku jednorodzinnym .Prosze o Pomoc Jest Jakis Sposob zeby niedostawac dc. ??? Bardzo prosze o Pomoc. Dam 55

Opublikowano

ja tez mam radiówke i też mam dc wystarczy że deszcz zacznie mocno padać i jak mgła jest ale też czasem jak jest mocny wiatr i drzewami rusza a co do twojego sabego neta to powiec żeby ci parabole założyli i powino być git

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

to ja powiem ze zadne programy cie nie uratuja ^^ mialem radiowke dc co 20 30 minut lagi jak cholera ludzie sie raszuaja ja stoje ^^ jestem przy bramie nagle dziwnym cudem znajduje sie na spocie ^^ to wszystko nie dzieki radiowce czy cos ale.... :) karty sieciowej :) jesli masz karte sieciowa co sie podlacza do usb... najlepiej wyjeb ja ;/ traci duzo wyslanych do niej danych i dlatego sa "dziury" i dc . Ja na twoim miejscu kupil bym taka antenke co do kompa z tylu montujesz (podobnie wyglada jak ta antenka na routerze) :) pomaga 100 % ja mialem karte usb na kompie stacionarnym a u rodzicow na laptopie byla owa antynka i sie dziwilem czemu u nich dobrze chodzi a u mnie nie xD serio to pomaga ^^ jest jeszcze drugie wyjscie :P mozesz zawsze sie laczyc przez kabel usb bezposrednio do modemu :) mysle ze pomoglem :P

Opublikowano

Radze ci nei zmieniaj na neo tylko jak juz na netie, bo neo to sam sh1t i lenie.. ostatnio nie mialem przez nich neta 1tydzien, dzwonilem po informatyka znajomego swoje nowe rutery przywozil i nic, a do nich dodzwonic sie I Ich jebana automatyczna sekretatka ktora na wpisanie swojego numeru telefonu mowi Blad, Zly numer wprowadz ponownie dobija jak uj****, wkoncu sie dodzwonilem po tygodniu i powiedzieli ze ta akcja dalej trwa i ze dzisiaj przjedzie jakis specjalista, ktory oczywiscie nie przyjechal tylko pomysleli wkoncu po tygodniu ,, o ze moze im zmienimy haslo internetowe'' , zmienili i juz net dzialam czekam tylko do pazdzernika i rozwiazuje z nimi umowe i ide do neti bo im sie poprostu nie chce a nawet mi jakis znizek nie dali na abonament w tym miesiacu cioty ... :P

Stary dobry kooik :)

Opublikowano

@up

jak bys czytal gazety to bys wiedzial ze neostrady niebylo w calej polsce ....

ciezko cie zrozumiec tak chaotycznie piszesz ;))

@Topic

nieda sie nic zrobisz poprostu radiowka ci zrywa i dlatego masz dc :P

Opublikowano
to ja powiem ze zadne programy cie nie uratuja ^^ mialem radiowke dc co 20 30 minut lagi jak cholera ludzie sie raszuaja ja stoje ^^ jestem przy bramie nagle dziwnym cudem znajduje sie na spocie ^^ to wszystko nie dzieki radiowce czy cos ale.... :) karty sieciowej :) jesli masz karte sieciowa co sie podlacza do usb... najlepiej wyjeb ja ;/ traci duzo wyslanych do niej danych i dlatego sa "dziury" i dc . Ja na twoim miejscu kupil bym taka antenke co do kompa z tylu montujesz (podobnie wyglada jak ta antenka na routerze) :) pomaga 100 % ja mialem karte usb na kompie stacionarnym a u rodzicow na laptopie byla owa antynka i sie dziwilem czemu u nich dobrze chodzi a u mnie nie xD serio to pomaga ^^ jest jeszcze drugie wyjscie :P mozesz zawsze sie laczyc przez kabel usb bezposrednio do modemu :) mysle ze pomoglem :P

Mam ten kabelek z tylu;/

Opublikowano

toxic a masz zwykłom antenke czy parabole i jak daleko masz przekaźnik bo to też robi dużą różnice jak masz daleko przekaźnik i słaby sygnał to oni mają obowiązek założyć tobie parabole ja miałem podobny problem jak ty tyle zmojej strony

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały

Opublikowano

ja mam chyba podobny problem co kolega tylko ze ja mam inetrnet kablowy z TV ale mam podlonczany przez USB poniewaz mam rozwalone wejscie w laptopie do Neta i mam Zewnetrzna karte sieciowa pod USB i mam lagi w silku ale DC nie ;P iii wgl net mi tak chodzi w kratke z tym :D jaka radzicie karte sieciowa ?? zewnetrzna oczywiscie :)

pozdrawiam :)

beztytuuzpd.png
Opublikowano
BlackBartek a jake to sa programy?

O tego spróbuj- SC Net Speed Booster, ale tak jak mówiłem radiówka to szit jest i tam lagi i dc są na porządku dziennym :P

@down

Przecież napisałem, że to nic nie da :P

Ale _toXic_ pytał się jaki to program to mu podałem :P

Opublikowano

jak jest słaby sygnał to progr@am nic nieda

@edit

a do czego sluza parabole;/?

to jest też taka antenka tylko wyłapuje lepiej sygnał

zzy9.jpg

29456.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...