Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postac

Teinna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Wiem, moze pomyslicie ze jestem noobem ale nigdy nie mialem tak wysokiego lvl w metinie i wogle. Mam 71lvl na servie qyyt2 mam Lwia zbroje +6 magnetyczne ostrze +6 tarcze +7 i chelmn od 41lvl +5. Nieliczac silnego na G1 Duchowego uderzenia na G1 Wlaniecie na G1 i tapniecie na G1. Mam moze ze 2kk i niewiem gdzie zarobic a pozatym nie wiem gdzie expic wiec nasuwa sie pytanie co ja moge zrobic i gdzie isc expic. I jak ktos by mi wytlumaczyl gdzie jest v2 tez bym byl wdzieczny. Nie zrobcie z tego tematu spamowiska.Za pomoc oczywscie 5.I jeszcze raz bez Spamu!

halibel000001dk3.jpg

Opublikowano

to tak z tym lvl to tylko v2 po 80 lvl czerwony las;]

v2-idziesz na pustynie schodzisz na sam dol w prawy rog i wchodzisz do lochu pajakow pozniej idziesz caly czas prosto jak juz nie bedzie drogi prosto to pozniej w lewo az dojdziesz do takie czerwonej komnaty stoi tam koles (musisz miec przepustke kupisz w is) dusisz na niego caly czas 1 opcje i on cie przeniesie do v2;]

czerwony las-idziesz na sohan schodzisz w prawy dolny rog tam jest portal wchodzisz w niego i pozniej idziesz w lewy dolny rog przechodzisz przez portal i masz czerwony las;]

Skille-wbij na P -.- kup fasolki zen i kamienie duchowe zabij kogos na wolnym zeby miec range na --- uzywaj kamieni zeby wbic na wyzsze g a fasolek zeby range wbic spowrotem na neutralna;]

Kup sobie magiczne metale w is one nie pala itemkow i zrob helm najlepiej zelazny do +7 tygrysia na +9 tarcze bojowa na+9 jak wydropisz na v2 ta od 61 to minimum do +6 a zeby zarobic kase wystarczy zbierac... w jeden dzien jak expisz na szponach w v2 uzbierasz z 10kk nawet;p pozdro ;] 5x5 prosze jak pomoglem xD^^ bo troche sie napisalem xD

54585309939136444418.png

Opublikowano

tak jak @UP ulepsz tygrysia na +9 powbijaj bony po 2k pz bo w IS sa itemki do wbijania a u handlarki do zmieniania bonow,w v2 kasa leci jak szalona + naszyjniki, miecze lat. maga ,ulepszasz i sellasz ;p

Opublikowano

Magiczny metal NIGDY nie pali? O_o Czy mniejsza szansa ze spali? ;d

AniemMt2 :

Nick : Exorcist / Rapidboy

Profesja : Wojownik Body / Sura WP [OFF]

Lvl : 80 / 78

Królestwo : Jinno

51338306585643438479.png

Profesja : Sura WP

Lvl : 1+

Opublikowano

chodzi o to ze jak masz liczac fms+8 chcesz na +9 to bodziem jak sie nie powiedzie to masz+7 a metalem jak sie nie powiedzie to zostaje na +8

5;]

54585309939136444418.png

Opublikowano
chodzi o to ze jak masz liczac fms+8 chcesz na +9 to bodziem jak sie nie powiedzie to masz+7 a metalem jak sie nie powiedzie to zostaje na +8

5;]

Aha kapuje ;d daje juz 5.

AniemMt2 :

Nick : Exorcist / Rapidboy

Profesja : Wojownik Body / Sura WP [OFF]

Lvl : 80 / 78

51338306585643438479.png

Profesja : Sura WP

Lvl : 1+

Opublikowano

Właśnie jakie ID na magiczny metal ?

Cytat ktory cie zabije xD

JEZU DAJCIE MU PARLAMENTA LUB PRZENIESCI TO DO OFF TOP

by sEr&sEr

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...