Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, za niecaly miesiac konczy mi sie umowa z neostrada (512).. Powiem tak nie mialem nigdy problemow z polaczeniem, internet smigal, nigdy sie nie rozlaczal. Mam innym problem.. W grach nie mam lagow, ale mam wysokie pingi.. Moi koledzy z neostrada (512) maja pingi w grach 30-50 w cs'ie.. a moj ping waha sie w granicach 85-130.. Nic sie nie da zrobic, wszystkie programy probowalem do poprawy polaczenia(hltoolz itp, komendy tez). Slyszalem ze ping zalezy tez od komputera, mam laptopa 3gb ramu, procek 2.0 dual core, ale zintegrowana karta graficzna - wyciagam 65fps. Dodam tez ze mam liveboxa i internet dziele z bratem na 2kompy, mamy takie same pingi.

Wracajac do sedna tematu, czy jezeli przedluze neostrade do 1-2mb moge liczyc na to ze ping znacznie sie poprawi? Kiedy mialem jeden komputer, i mialem neta na modemie- to moj ping nie spadal ponizej 150.. tak wiec na liveboxie i tak mam dobre osiagi.. Dodam jeszcze ze download i upload jest na dobrym poziomie dow: 58-64 up: 12-16.

Mam pozostac przy neostradzie i zaryzykowac, zwiekszenie predkosci lacza? Czy moze przejsc do netii, na 4mb w cenie 2mb w neo.. Zastanawiam sie nad netia, ale podobno sa sporo problemy , internet sam sie rozlacza itp. Licze ze ktos obeznany mi pomoze. W nagrode dam 5* i buzi xD

Modem odpada bo mam w domu 2 kompy i obydwa musza miec neta, moze zamiast liveboxa jakis router dokupie?

aha i mieszka na zadupiu, obrzeza Wawy, nie ma szans na jakas dobra kablowke, upc nie dojezdza, radiowka nie siega ;]

//Ciach

Opublikowano

neo jest do bani mam już chyba z 7 lat wkurza mnie to że jak ściagam coś to się dzieli na wszystko i laguje w innych netach niema ..;/ a tak też bez zarzutów.. wiesz jak chcesz mieć neta proffesional to a mieszkasz w miescie lub blokach kub tam to łącze co macie bardziej ci polecam.. neo ma aktualnie najdroższy internet w polsce;/ mój brat płaci tyle samo co ja ja 52 za 1mb on 43zł za 10mb.. róznica wielka.. zastanów się bo to twoj wybór nie nasz ty nas pózniej bd obwiniać jak coś zle doradzimy..

.