Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile piw dajecie radę wypić?

BrakNickó

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I nie każdy z tych 14-15 latków skupia się tylko na jednym. Potrafie pogodzic forum, jeden na kilkanaście tygodni wypad z kumplami na browara, z nauką i przyjemnościami.

Też nie uważam, że jest to powód do dumy ;).

@wPoreNormalny

To okres przejściowy. Jak kiedyś były bazy w krzakach i pokemony, teraz jest piwo i fajki (których nie palę). Za kilka lat znowu to się zmieni i będziemy się zajmowali czym innym. W dodatku, ciężko jest pogodzic prace z melanżami (;

Tyle, ja spadam. Nq.

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I nie każdy z tych 14-15 latków skupia się tylko na jednym. Potrafie pogodzic forum, jeden na kilkanaście tygodni wypad z kumplami na browara, z nauką i przyjemnościami.

Też nie uważam, że jest to powód do dumy ;).

@wPoreNormalny

To okres przejściowy. Jak kiedyś były bazy w krzakach i pokemony, teraz jest piwo i fajki (których nie palę). Za kilka lat znowu to się zmieni i będziemy się zajmowali czym innym. W dodatku, ciężko jest pogodzic prace z melanżami (;

Tyle, ja spadam. Nq.

Jaką prace pogodzić z melanżem? W wieku 15 lat porzuciłeś nauke, żeby robić na tokach? Ostro, jaki to kraj lub dzielnica?

Opublikowano

5 piwek Leszka i jest fajnie ;P, do tego jeszcze jak cos sie przypali to idzie sie fajnie zabawic ;D

odalup78ab6.png

Opublikowano

10 piw to przesada przy niektorych z was -.- .

Ogolnie piwa nie pije zeby sie najebac tylko zeby usiasc i pogadac i sie pobawic. Tak ogolnie to 3/4 mozna wypic ze znajomym potem juz sie robi rozmownie. Tak 5 wchodzi ale tak samo piwo pic to na 5/6 juz sie nie dobrze bedzie robilo i korbol wielki siada. W dlugim czasie i nie na sloncu mozna wcisnac te 8/9 ale to juz wtedy do domu nie idzie dojsc poprostu nogi ida jak chca albo jakis zgon albo konczy sie na tym ze zero kontaktu.Ale zeby dobic te 8 to trzeba trzymac dobra kondycje i ma byc dobry czas ;d. Noi kto lubi biegac do wc co chwile ? Albo miec to uczucie sliny w buzi ? . Czy obijac sie po lozach na imprezie. ;p

A z tego moral taki ze piwo do towrzystwa a wodka zeby sie zajebac mesko ;d.

Co do piwa lubie sie napic czesto po piwie dla smaku a oczywiscie weekend to weekend piatek to tez piatek nie mozna oszczedzac czasu.

wakow9.png
Opublikowano

3/4 i mną kołysze, nie piję często. Szkoda, że większość która się tu wypowiedziała, nie miała piwa w pysku o wódce już nie wspominając.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

6-7 ale nie ma zgona , wypije tyle poniewaz nie chce mi sie juz pic pelny ;p

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Max piw to wypilem 9. No powiem ze troche mnie chwialo :D To bylo w te wakacje. Chcielismy jeszcze wypic ale juz kasy nie bylo...

Z wodka najwieksza przygode mialem dwa lata temu na wakacje. 0,5l wodki i 2 browary. Zaliczylem wtedy zgon na baletach.

Opublikowano

W ciagu całego dnia to różnie , mysle ze nawet 20 bym wypil choć tyle to nie probowałem jeszcze bo nie było szczegolnej okazji.

A tak do najebania to od 7 już cięzko mi jest sie poruszać ale to jesli te 7 piwek wypije w odstepie czasowym max 2godziny

Po 5 jeszcze mam siłe jechać moją wsk 125 ;]

Opublikowano

6,5 tyle wypilem bania byla dobra ale zgon nie

P.S zalezy o jakich piwach mowimy bo sa slabe i mocne moze niektorzy pisza ze pili 10 piw ale reds ;D

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

@ProRiven

Źle mnie zrozumiałeś. Chodziło mi, że w przyszłości ciężko to będzie pogodzic :). A obecnie nie mam w planach zerwanie nauki.

Szkoda, że większość która się tu wypowiedziała, nie miała piwa w pysku o wódce już nie wspominając.

+1

Opublikowano

6/7 bo po co wiecej ... na imprezie nie chodzi o to zeby naje*ać tylko zeby sie dobrze bawić

0skarR0bak/Santrielmi3szk4 w P4czk0wi3 n4 ul.P0ln3j13 -.-

Opublikowano

W ciagu całego dnia to różnie , mysle ze nawet 20 bym wypil choć tyle to nie probowałem jeszcze bo nie było szczegolnej okazji.

A tak do najebania to od 7 już cięzko mi jest sie poruszać ale to jesli te 7 piwek wypije w odstepie czasowym max 2godziny

Po 5 jeszcze mam siłe jechać moją wsk 125 ;]

Brawo, kompletny debilizm powinna cię drogówka zatrzymać wtedy może byś się nauczył, spowodował byś wypadek wtedy byś płakał ;)

Opublikowano

Za czasów gdy pilem (niejestem jakis stary zeby niebylo) pilo sie nawet po 10+ w noc na jakims biwaku etc, normalnie 3/4 do towarzystwa i tyle.

Odkad cwicze to nieruszylem nawet kropli (prawie 4 miechy)

Pozdrawiam pijaków z MPC ktorzy maja po 13 lat!

(Tak,tak lubie sie smaic z mlodszych)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...