Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile piw dajecie radę wypić?

BrakNickó

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szklankę, bo jak wypiję całą puszkę, to mi się jęzor odplątuje, i zaczynam klapać pierdzieluchy na każdego po kolei kto obok mnie jest.

Uuuu ... to nie masz głowy do picia.

Mój przyjaciel ma tak samo pół piwa i bania.

Przewraca się i gada głupoty ;D

Opublikowano

dobre nie wiezialem ze 13 latki teraz taki leb maja

ja 4 max 5 i sie kolysze

Kto jak kto ale ci się chyba osoby pojeba*y ...

Mam 15 lat 21 listopada 16 więc o co ci chodzi?.

Opublikowano

Tutaj 80% wciska kit. Większość tych osób wogóle nie piło lub piło ale "wole oranżade pod sklepikiem z kolegami(oczywiscie jedna na 10 osóB)"

Opublikowano

Macie się czym chwalić, wprost zajebisty motyw by przyszpanować kumplom.

Dorośnijcie i znajdźcie powód który na prawdę będzie powodem do dumy...

Dziwne uczucie być jednym z ostatnich pokoleń które spędzało swoje dzieciństwo na dworze, a nie przed kompem...

Opublikowano

Na razie piłem jednorazowo najwięcej 2 piwa + drinka( wódka +sok 1/4 ~ 1/5 wódki i 3/4 ~ 4/5 soku xD)

Więcej nie miałem okazji :D

Ostatni raz piłem bodajże w lipcu.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

lol, większość z Was ma po 14-15lat, a tacy pijacy. Chce Was wszystkich widzieć za 20lat... Co do mnie to nie piję, skupiam się na nauce. Na razie nie potrzebuję piwa czy tam wódki.

kochamplastik.png
Opublikowano

lol, większość z Was ma po 14-15lat, a tacy pijacy. Chce Was wszystkich widzieć za 20lat... Co do mnie to nie piję, skupiam się na nauce. Na razie nie potrzebuję piwa czy tam wódki.

Nie każdy tu ma 14-15 lat, po co porównujesz naukę z alkoholem jak to są dwie różne rzeczy, po dwa nie każdy siedzi 24/7 przy książkach i się uczy, trzeba też się zabawić a nie zamulać jak bóbr.

Wódkę pije okazyjnie imprezy,balety itp a co do piwa można się napić nawet co dziennie i to nic nie ma do "Nauki"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...