Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybila 20 I Nic

sex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZAMKNĄĆ RYJ !!! ja wam mowie ze otworza co wy sie tak napalacie i tak lagi w H beda -.- pozdro & pocwicz bocie !!!

• Odpowiedzi 310
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nowicjusz
Opublikowano

Spik.Ale ja mam w dup*e to co ty piszesz i mówisz...

Opublikowano

Sam zamknij ryj i widac ze ty sie napaliles tak mowisz odrazu zdenerwowanie szmatlawcu...

DAJ MINUSA-----------------------------------------------------------

Opublikowano

Ja pierdole.......Poczekajcie do max. 19 godziny.......Jak nie otworza wtedy, to znaczy ze zrobili sobie z nas jaja......

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

ja juz wiem ze zrobili ........ zepsuli mi dziecinstwo ..............

Opublikowano

Krowa spokojnie bez nerwow 3 oddechy i prosze wziasc cos ostrego rzyletki czy cos i wziasc mocno scisnac i przylozyc do prawej reki i mocno pociac jak kromke chleba polecam bardzo dobry sposob

DAJ MINUSA-----------------------------------------------------------

Opublikowano

Nie latajcie mowili ze na nasz czas to miedzy 14 - 15. moze maja jakies bledy i staraja sie jak najszybciej. ty bys dal rade sex12??

Opublikowano
kazdy jest napalony.. wejdziecie na serwa.. was wywali i zacznie sie spam "Dlaczego wywala!!!11!!!11"

kurcze nie widziałem ze kazdy jest napalony xD aż strach wchodzić na serv bo nikt nie wie co Ci moze zrobic taka zgraja napalonych graczy ; ]

Nick na privach : BajtuS

pozdro 4 Mike -.-
Opublikowano

przecież jeden z drugim nie może poczekać pare minut bo o punktualnie o 14:00:00 ma być serwer otworzony... pomyślcie... jak zrobią to bedziecie grac, tylko ja wam mowie ze jak wejdziecie i was kicknie, to nie plakac. moze woogle nie wjedziecie...

pozdro dla was...

Opublikowano

ale spamik oOo

CZEKAC TE PARE MINUT :] może perełki robią za 0 yang :> :> :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...