Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs na najlepszy poradnik - Dyskusja.

razor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli macie jakiekolwiek uwagi dot. konkursu, pytania i tym podobne to możecie tutaj śmiało pytać / dyskutować.

Powodzenia!

1373662483-U83583.png

Opublikowano

I jeszcze jedno: ustalić kary.

Za pisanie w temacie o konkursie.

Chodzi mi tu o wszelkie pytania, dyskusje, dobule posty, spamy, wgl posty nie zawierające linku do poradnika.

Opublikowano

A co, jeżeli ktoś nie gra w LoLa, a wygra np. 1 nagrodę w konkursie? Automatycznie przepada, czy może wygrany może ją komuś przekazać?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

A co, jeżeli ktoś nie gra w LoLa, a wygra np. 1 nagrodę w konkursie? Automatycznie przepada, czy może wygrany może ją komuś przekazać?

Pozostaje tylko pytanie jak ktoś kto nie gra w tą grę ma cokolwiek o niej wiedzieć i napisać poradnik? ;)

I jeszcze jedno: ustalić kary.

Za pisanie w temacie o konkursie.

Chodzi mi tu o wszelkie pytania, dyskusje, dobule posty, spamy, wgl posty nie zawierające linku do poradnika.

Narazie to przenoszę bo nie chce wlepiać warnów. Ale za notoryczne łamanie zasad będzie poprostu 5% jak za spam.

Mozna kopiowac? :P

Nie xD To by zniszczyło zabawę : D

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Heh, jakby np. wygrał to myślę, że można wygranemu dać jakąś inną nagrodę, typu zdjęcia % lub coś innego. Lecz wątpię, że to się zdarzy.

Opublikowano

W sumie mam 2 pytania

Jeżeli ktoś zgłosi poradnik, który był napisany dłużej niż tydzień temu to, to zaliczy ?

Jak można zgłosić poradnik?

Sorry, ale czytając nie wywnioskowałem tego ;D

<>

Opublikowano

W sumie mam 2 pytania

Jeżeli ktoś zgłosi poradnik, który był napisany dłużej niż tydzień temu to, to zaliczy ?

Jak można zgłosić poradnik?

Sorry, ale czytając nie wywnioskowałem tego ;D

Poradnik zgłasza się przez podanie linku owego tuta w tym temacie:

http://www.mpcforum.pl/topic/486037-konkurs-na-najlepszy-poradnik-ii-edycja/

A na drugie pytanie musisz poczekać na razora. On to ustalał i On o tym decyduje.

Opublikowano

Wcześniejsze prace nie są brane pod uwagę. Liczy się tylko tu i teraz. : c

A na drugie pytanie musisz poczekać na razora. On to ustalał i On o tym decyduje.

Nieprawda ustalamy wszyscy na pw w tej wiadomości co piszemy. Mamy demokrację : D

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Prace można zgłaszać od dzisiaj przez 7 dni. Wcześniejsze prace nie są brane pod uwagę. Liczy się tylko tu i teraz.

Mi się wydaje że tu chodzi o to że poradniki mają być napisane teraz. Nie można podawać starszych poradników.

Opublikowano

Hmmm praca była edytowana dziś i wydaje mi się, że zasługuje na nagrodę, bo puki co nie widzę lepszej.

Chcę również dodać, że uważam to za niesprawiedliwie ponieważ powinny liczyć się prace nie zgłoszone do 1 części turnieju. Mam czuć się gorszy za to, że napisałem poradnik niecały miesiąc temu? W który włożyłem naprawdę dużo pracy.

Opublikowano

Tak naprawde jego poradnik nie był nigdy skończony ,bo sam wcześniej pisał że będzie go edytować itd.

A że poprawił dzisiaj ,oznacza to że poradnik już jest w fazie końcowej.

Powinno się zalczyć,bo ten poradnik nie jest jakimś gównem pt "Jax - Mój gówniany build pod crity".

Opisuje on grę ,wytłumacza niektóre rzeczy ,które w większości gównianych poradników nie ma.

Pytanie:

Czy poradnik może być odziany w kurestwo ,wrodzone skurwysyństwo,wulgaryzmy?

Nie tracąc przy tym:

• Poprawności językowej pracy.
  • Stopnia rozbudowania.
  • Przydatności zamieszczonych informacji.
  • Czytelności pracy i estetyki.
  • Poprawności zamieszczonych informacji.
  • Efektywności buildu.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

OPAL Twój poradnik jest naprawdę bardzo dobry i z pewnością włożyłeś w niego masę pracy, ale jednak wolał bym by do poradnika były zgłoszone same buildy.

Jest to wtedy łatwiej ocenić gdy wszyscy robią to samo i tym samym jest sprawiedliwe. Niemniej jednak doceniam Twój wkład i zdjąłem Ci %.

Do tego chciałby by były to nowe prace, a nie odświeżone stare. W ten sposób powiększy się nasz forumowy zasób tutków.

Jest to bardzo ważne i stanowi nieocenioną pomoc dla wszystkich nowych graczy.

Mam nadzieję, że mnie rozumiesz i nie jest to dla Ciebie problem. : c

Z Twoją wiedzą na temat gry napewno szybko zrobisz coś nowego jeśli tylko będziesz chciał.

Powodzenia!

Pytanie:

Czy poradnik może być odziany w kurestwo ,wrodzone skurwysyństwo,wulgaryzmy?

Wolałbym by takie rzeczy nie znalazły się w poradniku. Pewien czas temu kokosz wprowadził zakaz przeklinania na mpcforum.pl.

A nasz konkurs nie może kolidować w żaden sposób z regulaminem globalnym forum.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Tydzień na oddawanie tutów minął wczoraj, więc już kolejne prace nie są uznawane.

Prace oddali: sebos2 i Menestero.

Walka jak widzę będzie "ekscytująca".

Opublikowano

Tak. Konkurs został oficjalnie zamknięty dzisiaj o godzinie 15:00.

Prace zgłosiło 5 osób i akurat tyle jest miejsc, więc każdy dostanie jakąś nagrodę.

A co do terminu wyników to jeszcze musimy to ustalić. Lecz bądźcie cierpliwi, nie będzie to trwało w nieskończoność :)

Opublikowano

Coś mało tych zgłoszeń a nagroda kusząca 975 RP za Free. Czekam na wyniki. :) Zapewne 5 miejsce mam :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...