Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Exone

Thuggee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Problem polega na tym że na exonie nie ma zainstalowanej grafy? jak zrobić aby zainstalować i dowiedzieć się jaka grafike zainstalować mam na ich windowsie ? :D

Głupie pytanie ale no nie wiem ....

Bo chciałbym inne programy odpalic do botowania ale problem polega właśnie na tej grafice bo błędy wyskakują .... czy exone to tylko jedyne wyjście że można kbota puścic i inne boty do darka a programy czy inne gry zainstalować się już nie da? bo grafiki nie ma ?

Opublikowano

Od kiedy do kbota trzeba sterowniki do karty graficznej... Zainstaluj javę i netframework

http://www.mpcforum.pl/user/228189-bennq123/

Kokosz rlz

2gv0714.jpg

Opublikowano

Oj Benq , napisałem że potrzebuje grafę bo mam inne programy które tego wymagają , np bot do farmeramy ... a freamoka i jave mam bo ibot latał poprzednio a teraz kbot lata ych czytajcie uważnie.

Opublikowano

Witam . Problem polega na tym że na exonie nie ma zainstalowanej grafy? jak zrobić aby zainstalować i dowiedzieć się jaka grafike zainstalować mam na ich windowsie ? :D

Głupie pytanie ale no nie wiem ....

Bo chciałbym inne programy odpalic do botowania ale problem polega właśnie na tej grafice bo błędy wyskakują .... czy exone to tylko jedyne wyjście że można kbota puścic i inne boty do darka a programy czy inne gry zainstalować się już nie da? bo grafiki nie ma ?

Przede wszystkim warto pamiętać że systemy operacyjne, które tam instalujecie są oparte o wirtualizację ...

ale odpowiadając na temat - VMware SVGA 3D (Microsoft Corporation WDDM )

typ mikoukłądu :VMware virtual SVGA 3D Graphics Adapter

Opublikowano

Hmm to znaczy że nie ściągnę żadnych sterowników do exona ? czy jednak to co podałeś szukać mam w google sterownikow czy coś i zainstalować ? :> ;p

Opublikowano

Hmm to znaczy że nie ściągnę żadnych sterowników do exona ? czy jednak to co podałeś szukać mam w google sterownikow czy coś i zainstalować ? :> ;p

Najwygodniejszą opcją i przysparzającą najmniej kłopotów jest reinstalacja systemu z obrazów ISO, które oni posiadają w swoim repozytorium. Są specjalnie już skompilowane i posiadają sterowniki środowiska wirtualizacji VMware

jak wejdziesz na serwer przez VMware vSphere Client i otworzysz konsole masz możliwość załadowania obrazu ISO. Tu teraz wybierasz konkretny system operacyjny - restartujesz VPS-a (miękki restart gouest'a) i rozpocznie się tobie proces instalacji nowego systemu operacyjnego i chyba wszystko w temacie

Opublikowano

OOO dziękuję Ci :) ściągam właśnie VM O_O 350mb ze strony ech no i zobaczymy co tam za bajery są , proszę nie zamykać tematu bo może coś się jeszcze zdarzy :D

Opublikowano

Teraz jest jeszcze jeden problem ostatni , mianowicie tą grafikę zrobić bym musiał ale nie wiem jak przez Vcenter :)