Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szmata Cybuch

holtwo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to jest śmieć niewarty naszej uwagi. olać cycucha.myśli że jak ma neo i 13lat to bedzie koxil. sram na niego rzadkim gównem; ) najpierw płacze o pomoc a potem wyzywa typowe zachowanie neo kida

Opublikowano

Wlasnie patrzylem na " jego " forum...........Widze ze jest bardziej z organizowane niz to ( taka prawda ^^ )...........Maja poradniki do wszystkiego ( id, servy, jak zdobyc kase itd. )..............A tu ? Napisalem o przypiecie poradnika o id to nawet mi nie odpisano.......

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Dajcie mu spokoj dawajcie na niego zlewe...

piszecie o nim tak jakbyscie zazdroscili

jak tak jest to jak wam tak bardzo zalezy zeby mu dopiec zrobcie z 5 kont na jego forum i mu spamujcie az was nie zbanuje na IP

Opublikowano
Do tego są tam poradniki napisane przez samego admina i że sobie wielki hrabia je przykleił no to to jest biznes

Czlowieku naucz sie pisac " no to to "...........Tylko od czego sa moderatorzy ? Widac ze w tym dziale nadal nie ma..........Trudno jest wybrac moderatora ?

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano
Czlowieku naucz sie pisac " no to to "...........Tylko od czego sa modernatorzy ? Widac ze w tym dziale nadal nie ma..........Trudno jest wybrac modernatora ?

no zgodzę się jak ty piszesz " modernatora " no żal po prostu -.-

obrazeksnuffmt2.jpg

Zapraszam na SnuffMT2 !! Nowy prywatny serwer MT2 !!

Opublikowano

lol ale sie zrobil spam.. niezwracajcie na niego uwagi niech robi TOUTRIALE swoim n30 kid0m ;P jak go to podnieca to ma do tego prawo...

a co do tematu ja nic niewidze zby napisal cos na MPC!!!

Opublikowano

te forum gdyby nie on mialo by ciagle 20 os ktore posiadaja konto a teraz okolo 700

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano
Dajcie mu spokoj dawajcie na niego zlewe...

piszecie o nim tak jakbyscie zazdroscili

jak tak jest to jak wam tak bardzo zalezy zeby mu dopiec zrobcie z 5 kont na jego forum i mu spamujcie az was nie zbanuje na IP

lol ja mam dynamiczne IP i mi może zaraz mu zrobię spam xDDDD

lolek8yz1.gif

Piękna co? xD

searchb.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...