Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wierzysz W BOGA?

OkeanoS

Wierzysz W BOGA???  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wierzysz w BOGA???

• Tak
      16
    • Nie
      12
    • Nie Mog? Si? Zdecydowa?
      5
    • Wierz?, Bo Rodzice Mi Ka??
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Puki co napiszę krótko.

Czemu wyznawcy wiary rzymsko katolickiej nie posługują się imieniem bożym Jahwe/Jehowa zastępująć je tytułem "PAN" w oryginale imię występowało około 7000 razy

O kościele
A co kościół ma wspólnego z bogiem?Katole Biblie to z okładki znają. Zakłamanie, bałwochwalsto ,ksiądz co odpuszcza grzechy podając się za pośrednika pomiędzy bogiem (Większość to pedofile więć bójcie się o dzieci.) i mogłbym wiele wymieniać...

1 Tymoteusza 2:5 -Pośrednikiem pomiedzy bogiem a ludzmi jest jezus.

Wyjścia 20:4 -Nie mamy robić sobie symboli,wizerunków  (Chodzi tu o czczenie krzyża)
Mateusz 6:9 -Mamy święcić imię boga (Oni go nawet nie znają, Za boga wstawiają Chrystusa jego syna)

Nie ma co się zastanawiać tylko zadać sobie ogólne pytanie/

Jak to wszystko powstało?

http://www.christian...dn-t003-pl.html (Argumenty na Autentyczność słów zawartych Piśmie świętym,Można samemu wziąc bliblie do ręki i przestudiować.Polecam)

Opublikowano

Wierzę w Boga jak i wierzę w to co pisze w Biblii ale w kościół NIE !!!!!

Przecież to jest zwykła książka tak jak Harry Potter. Wierzysz że to co napisali w tej książce to prawda? Jak nie to po chuj wierzysz w biblie ?

nie wierzę w coś co nie pozostawia po sobie śladów , w coś co nie istnieje, bo tego nie ma lol . Jebać wiarę. To jest śmieszne... to prawie jak choroba psychiczna... szczególnie śmieszą mnie muzułmanie i inne religie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...