Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wierzysz W BOGA?

OkeanoS

Wierzysz W BOGA???  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wierzysz w BOGA???

• Tak
      16
    • Nie
      12
    • Nie Mog? Si? Zdecydowa?
      5
    • Wierz?, Bo Rodzice Mi Ka??
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak.

Pytanie jest bynajmniej głupie, ponieważ z 80% osób które nie wierzą w Boga to dzieci od 10 do 15 a nawet 18 lat. Trzymają się tego swojego głupiego przekonania, że nie bo Boga. Jestem wiary prawosławnej, jestem z tego dumny i nigdy nie zmienię wiary.

Nie wierzę jednak że świat powstał w 6 dni, jest to sprzeczne z współczesną nauką. Jednak wierzę że Bóg miał ogromny wpływ na to że powstał wszechświat oraz życie. Nie wierzę że wszystko powstało z nicości. Cóż, oczywiście znajdzie się debil który zapyta "Jak powstał Bóg?", Bóg nie jest czymś, nie jest on materialny.

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Nie. Jestem realistą. Oczywiście szanuję osoby wierzące i nie szykanuje ich pod żadnym pozorem,

ale nie podzielam tych przekonań. Umartwianie się, leżenie krzyżem to wszystko nie ma sensu.

Prawda jest taka, że cała wiara jak się jej tak głębiej przyznać jest dziurawa, wystarczy spojrzeć na to co wyrabiają niektórzy księża.

Pozatym ludzi prawdziwie religijnych nie wierzących na pokaz i ponieważ, tak trzeba bo w końcu co ludzie powiedzą można na palcach zliczyć.

Dziękuję za taką wiarę. Już lepiej otwarcie powiedzieć swoje przekonania niż być dwulicowym.

Przepraszam jeśli kogokolwiek uraziłem. Nie miałem tego na celu : )

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Wierze a po za tym w chu... takich tematow bylo wiec po co nowe i te same zakladac

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Tak.

Pytanie jest bynajmniej głupie, ponieważ z 80% osób które nie wierzą w Boga to dzieci od 10 do 15 a nawet 18 lat. Trzymają się tego swojego głupiego przekonania, że nie bo Boga. Jestem wiary prawosławnej, jestem z tego dumny i nigdy nie zmienię wiary.

Nie wierzę jednak że świat powstał w 6 dni, jest to sprzeczne z współczesną nauką. Jednak wierzę że Bóg miał ogromny wpływ na to że powstał wszechświat oraz życie. Nie wierzę że wszystko powstało z nicości. Cóż, oczywiście znajdzie się debil który zapyta "Jak powstał Bóg?", Bóg nie jest czymś, nie jest on materialny.

Te sześć dni to metafora. Siódmego dnia odpoczywał - chodzi tu dokładnie o niedzielę - przez sześć dni pracujemy, a siódmy poświęcamy na odpoczynek i modlitwę.

Opublikowano

Taki sam temat był z tydzień temu.

Jeżeli jesteś ciekaw ilu wierzących jest na forum.

Na górze po prawo masz "szukaj"

Wpisz tam "boga" czy coś takiego..

I masz jak na talerzu ;]

Odp. Tak wierzę.

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

WIerze

Why? Nieco dlatego że wole wierzyć w życie wieczne niż wierzyć w nic żeby sąsiedzi i koledzy na mnie krzywo patrzyli.

Wierze i wałkuje swoją wiare

Współczuje tym co w nic nie wierzą myśl ze zamienią sie w pył i nic dalej musi być stresująca

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Tak.

Odezwał się 25-latek.Ignorancja boli.

Opublikowano

@Dark V@der

Mam 15 lat, jeśli cię uraziłem to przepraszam.

Ale niestety są takie statystyki.

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...