Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sbot Crack V12 (1.22)

rosire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zainstalowałem silka od nowa bo podobno nowe zabezpieczenia dodali.Ale nie chce się ani start pokazać ani pasek uptade ;/

PS.Jeszcze servy sa easy/populated ;P

Edit:

Ok już update leci.

Opublikowano

na cracka dlugo poczekamy bo narazie nawet zwykly s-bot nie dziala a co tu mowic o cracku :)

Opublikowano

Czy ja wiem czy tak dlugo... Sbota moze i nowego nie ma ale weeman robi pod 1.22 tak wiec moze upora sie z sroclientem i pusci cracka;]

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

Jesli nie wiecie, to zaden bot nie dziala... weeman cracka juz nie bedzie robil z tego co mi wiadomo...

Opublikowano

@UP

mylisz się :P

już sroking działa i trzeba czekać aż w sbocie coś dokończą i już można będzie sobie spokojnie bocić

Sig.png

Admin Cienia
Opublikowano
no to pieknie ja czekam wtedy na cracka :DD

No to se poczekacie bo weeman pisze że ponownie przerywa na jakiś czas prace nad crackiem.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
No to se poczekacie bo weeman pisze że ponownie przerywa na jakiś czas prace nad crackiem.

@OFFTOPIC

D&G chyba ty mówiłeś nie "se" tylko "sobie" xDDD

@TOPIC a wiadomo chociać na ile przerywa prace?

---------------------------------------------------------

se/sobie co za różnica, jedno i znaczy to samo.

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano

Co tu nierozumieć? Crack nie działa po inspie, Twórca cracka zrobił przerwę w tworzeniu następnych, o czymś zapomniałem??

Opublikowano

BO CRACK NIE DZIALA !! nie widac w temacie czy z czytaniem problemy? Nie dziala a na ph weeman napisal ze przerywa znowu prace nad crackiem i nie napisal do kiedy;] Jak bedzie nowy na 10000% pojawi sie na forum.

proponuje zamknac

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

Dziękuje wszędzie jest napisane ze nie mozna lognac ale sa 2 logniecie na server i na bota i nie zauwazylem do ktorego chodzi wec napisalem i otrzymalem odpowiedz

Dziękuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...