Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]sztabki metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Jak pewnie wiecie na niektorych prywatnych serwerach mt2 dropia sztabki z pieskow nawet na 150 lv...

Wiec pomyslalem sb ,ze wystarczy bota na godzinke ustawic i moge miec kazda bron na serwie... tylko jest problem.otóz zaden pgrogram nie dziala na gry typu metin2.

Wies tutaj sa moje pytania:

1.Jest taki program podobny do easy clickera ale zeby dzialal na mt2(nie testowaliscie to nie pisac)?

2.Czy jest inny sposob na wykorzystanie tego ,ze dropia sztabki na wwysokim lv?

3.cos slyszalem na taskerze ale nie wiem jak to zrobic... jak ktos by to za mnie zrobil i wstawil kod czy tam co to jest na speddy to bym dal limit lajkow (co ma klikac opisze nizej a chodzi mi o kod ktory bym tam wkleil czy co tam sie robi ;p)

no to bot ma spelniac funkcje:

1.klikanie co 2 min klawisza f4(moge zmienic bo chodzi o silne cialo) co 2 min uzywanie pelerynek czyli klawisz 1 i ostatnie czyli trzymanie klawisza spacji (tu chodzi o bicie) nie wiem czy tak sie da zrobic ale jak da sie inaczej to piszcie.

bota bede ustawial w v2 :)

limit lajkow jak zadziala.

Opublikowano

ja znam stary dobry sposób z warrocka , Co do spacij możesz położyć na nią szklanke ;] a To innych użyj Takser , dajesz rec uzywasz 1 i f4 i potem play i powinno byc dobrze , ja tak na dh leciałem ;)