Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Błąd 619 przy połączeniu z vpn

McGrasus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż jak chce się połączyć z vpn to wyskakuje mi błąd 619 nie wiem czy to przez to ze nie uzywam zadnego programu tylko poprostu dodaje połączenie do połączen vpn w Windows 7 ale równiez miałem ten bład gdy miałem windows xp. Możliwe ze to przez to ze nie uzywam do tego zadnego programu. Ale np przy połączeniu z vpn uzywając aol to mi działa, ale i tak na aol nie moge wejść do gry na roomie.

Prosze o szybką pomoc ponieważ chciałbym pograć sobie w Combat Arms US.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

Witam, otóż jak chce się połączyć z vpn to wyskakuje mi błąd 619 nie wiem czy to przez to ze nie uzywam zadnego programu tylko poprostu dodaje połączenie do połączen vpn w Windows 7 ale równiez miałem ten bład gdy miałem windows xp. Możliwe ze to przez to ze nie uzywam do tego zadnego programu. Ale np przy połączeniu z vpn uzywając aol to mi działa, ale i tak na aol nie moge wejść do gry na roomie.

Prosze o szybką pomoc ponieważ chciałbym pograć sobie w Combat Arms US.

wg mnie problemem nie jest program a po prostu nie działające VPN, jedyne wyjście to poszukac sprawnego

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano (edytowane)

@up. Mógłbyś podac link do download tego programu na pw ? Bo szukam na google i nic nie ma.

@edit Jak łącze się przez AN VPN tool to mam inny błąd mianowicie "Błąd: 628: Połączenie zostało zakonczone przez komputer zdalny blablabla..

Edytowane przez McGrasus

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

Może troszkę nie na temat piszę, ale jest może jakiś działający VPN na dzień dzisiejszy?.

Oczywiście że jest tylko trzeba troszkę poszukać

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Oczywiście że jest tylko trzeba troszkę poszukać

tylko, że szukałem i nie znalazłem żadnego działającego... Może ty znalazłeś?.